Seo solutions by Seoday
Share Button

Fiecare isi doreste sa isi poata cumpara un laptop cat mai bun, si bineinteles ca dispozitivul sa fie la un pret cat mai accesibil, insa atunci cand esti in cautarea unui astfel de produs, trebuie sa tii cont de mai multe detalii.

Cu siguranta cel mai important detaliu pe care trebuie sa il iei in considerare in momentul in care vrei sa iti cumperi un laptop este suma de bani pe care esti dispus sa o cheltuiesti pentru achizitionarea unui astfel de echipament.

Daca bugetul iti permite sa iti cumperi un laptop care valoreaza cateva mii de lei, atunci cu siguranta produsul pe care il vei cumpara va fi unul foarte performant, deci cu siguranta iti vei alege un model de laptop bun, indiferent de firma care a produs dispozitivul.

digitalcomputer.ro

Trebuie sa tii cont si de motivul pentru care ai de gand sa iti cumperi un astfel de echipament. Daca vei vrea un laptop doar pentru a viziona un film seara dupa ce ajungi acasa de la locul de munca, sau pentru a asculta muzica seara sau in week-end, atunci cu siguranta nu se merita sa investesti foarte multi bani in achizitionarea unui laptop ci mai degraba iti poti indrepta atentia spre un produs second hand.

Daca motivul pentru care iti cumperi un laptop este acela ca esti un mare gammer, atunci nici nu cred ca mai are rost sa iti spun ca trebuie sa te orientezi spre un laptop nou, anume destinat gammerilor, pentru ca acelea sunt cele mai performante laptopuri din toate punctele de vedere.

Daca ai nevoie de echipament atat acasa pentru ca lucrezi de acasa, sau pentru birou, atunci cu siguranta nu iti poti indrepta atentia spre un echipament second hand, dar te poti orienta foarte sigur spre un model refurbished, si cu siguranta spre unul nou.

Multa lume isi indreapta atentia spre un laptop nou deoarece nu vor sa detina un echipament care a mai fost folosit si de catre altcineva, insa cu siguranta un laptop nou are si un mare dezavantaj, si anume pretul. Pretul unui laptop nou este mai mare decat a unui laptop refurbished, si fara indoiala, este mult mai mare si decat pretul unui model second hand.

Deci, in functie de intrebuintarile pe care le va avea echipamentul, vei stii care este un laptop bun pentru tine, si cu siguranta vei putea sa gasesti o multime de modele care se incadreaza in suma pe care esti dispus sa o investesti.

Tu va trebui sa iti alegi un model de la o firma cat mai cunoscuta pentru ca stim cu totii ca firmele renumite de pe piata, scot la vanzare cele mai bune echipamente. Chiar si in nefericitul caz in care trebuie sa iti inlocuiesti o piesa componenta a echipamentului, cu siguranta vei gasi mai repede piesa pentru un model de la o firma renumita, decat pentru un model de la o firma mai putin cunoscuta.

Mai trebuie sa stii faptul ca daca alegi un model second hand, cel mai probabil nu vei beneficia de o perioada de garantie, pe cand daca alegi un model nou sau unul refurbished, vei beneficia de garantie pentru laptopul tau.

Be Sociable, Share!