digitalcomputer.ro
Share Button

Am cumparat Ahrefs intr-un intreg pachet de pe Ahrefs group buy pentru ca mi-am facut abonament. Am gasit toate utilitarele la cele mai bune preturi de pe piata si beneficiez de peste 80 de utilitare la care am cont premium. Iata de ce ai nevoie de Ahrefs.

Exista multe metode Ahrefs va poate ajuta sa va intensificati eforturile de SEO / marketing. Sunt sigur ca nici macar nu le cunosc pe toate, deoarece clientii ma impresioneaza adesea cu noi cazuri creative de utilizare.

Dar, de asemenea, mi-am dat seama ca multi oameni nu stiu de unde sa inceapa cu Ahrefs.

Cu alte cuvinte, exista atat de multe lucruri pe care le puteti face cu setul nostru de instrumente, incat poate fi deseori descurajant, in special pentru noii incepatori Ahrefs.

Avand in vedere acest lucru, aici sunt 10 moduri de atac care pot fi folosite de Ahref, pe care chiar si cei mai apreciati clienti adesea le ignora.

  1. Gasiti oportunitati de continut redus prin vizionarea paginilor de mare trafic ale concurentilor dvs.

Blogul lui Ahrefs concureaza cu multe alte bloguri SEO din SERP, cum ar fi Backlinko lui Brian Dean.

Nu ar fi grozav daca ati putea afla care dintre posturile lui Brian reprezinta cea mai mare parte a traficului sau organic? Puteti face acest lucru cu Ahrefs Site Explorer.

Cu toate acestea, nu numai ca puteti utiliza Site Explorer pentru a descoperi paginile cu cele mai bune performante ale concurentului dvs., dar puteti gasi si care dintre paginile lor ar fi usor sa depaseasca performanta. Trebuie doar sa cautati pagini cu tone de trafic.

Daca va straduiti sa intelegeti ce vorbesc, trebuie sa va familiarizati cu conceptul de dificultate a cuvintelor cheie.

Pentru a incepe, utilizati raportul pentru domenii concurente in Ahrefs ‘Site Explorer pentru a gasi o lista a concurentilor dvs.

Domeniile concurente arata ca site-urile web se clasifica pentru un procent ridicat din aceleasi cuvinte cheie ca si site-ul dvs. tinta.

De asemenea, puteti face o cautare prefix in Site Explorer. De exemplu, as putea intra in ahrefs.com/blog pentru a gasi site-uri care concureaza numai cu continutul nostru de blog, si nu ahrefs.com in general. Din cate stiu, niciun alt instrument nu este capabil sa faca acest lucru.

Dar sa mergem un pas mai departe si sa folosim raportul Pagini Top in Site Explorer pentru a gasi paginile care aduc traficul cel mai organic de cautare pentru concurent.

In mod implicit, Ahrefs va va afisa statistici de trafic pentru tara care trimite cel mai organic trafic catre fiecare pagina. Daca preferati sa vedeti traficul din toate tarile, selectati “Toate tarile”.

Nu numai ca puteti vedea traficul estimat pentru fiecare pagina din acest raport, dar si costul estimat de trafic, si anume suma pe care ar trebui sa o cheltuiti pentru AdWords pentru a obtine aceeasi cantitate de trafic. Nicio alta unealta nu afiseaza aceste informatii.

Seo solutions by Seoday

Pentru a gasi oportunitati de continut redus, cautati pagini care au putine linkuri backlink si care primesc o multime de trafic de cautare organica. Puteti gasi cu usurinta astfel de pagini (daca exista) prin eliminarea domeniilor RD (referinta domenii) si a coloanelor de trafic.

Be Sociable, Share!