Seo solutions by Seoday
Share Button

Binoclul-inflarosu-povestea-unui-hobbyA inceput mai intai ca o plimbare in spatele gradinii, pe poteca ce serpuia spre padure. A continuat apoi cu o prima expeditie in compania catorva prieteni. A ajuns sa fie in prezent mai mult decat un hobby, in care este nevoie mai mult decat de o pereche de bocanci si o palarie de soare. Ultimul dintre ”accesoriile” la care am ajuns sa visez, este un binoclu infrarosu , care sa-mi compenseze absenta abilitatii de felina.

Nu m-a tentat niciodata forfota marilor orase, insa un lucru singur m-a atras, devenind pasiune inca din vremurile copilariei. Imi plac drumetiile pe carari de munte, adeseori parca nestrabatute de picior de om. Insa cum ziua se scurteaza vizibil, nu ma pot porni la drum fara sa ma asigur ca am toate cele de trebuinta pentru a-mi asigura calatoriile prin salbaticie. Cam de multisor imi doresc un binoclu infrarosu si nu as putea sa spun cu exactitate ce m-a impiedicat pana in prezent, sa-l achizitionez. Poate ca nu l-am gasit pe cel potrivit mie sau poate ca doar nu am stiut pe unde sa mai caut. Magazinul OneShop4u

M-am nascut in provincie, intr-o localitate in care natura pare sa fi pus stapanire pe civilizatie. Prin apropiere nu am centre comerciale si chiar imi doream sa gasesc un magazin online, care sa ma salveze de la deplasarea prin mall-urile, destul de indepartate de zona in care locuiesc. Si decat sa ma urc in masina pentru a strabate cativa zeci de kilometri pana in cel mai apropiat centru urban, prefer sa dau o raita printre palcurile de copaci ce imprejmuiesc mica asezare, in care imi petrec mai toata ziulica.

Culmile muntoase, maretia naturii rebele sunt un fel de o ”a doua casa” si nu ma multumesc sa ajung sa strabat doar aleile confortabile ale marilor orase. Imi doresc in schimb, sa pot beneficia de cel mai performant dispozitiv pentru vederea nocturna, la cel mai bun pret. Spre norocul meu, am gasit magazinul OneShop4u, in care pot avea acces la orice ora din zi si din noapte, la sutele si miile de produse destinate timpului liber.

Dupa cateva click-uri, am descoperit ca vitrina virtuala ”adaposteste” un model, asa cum vazusem cu ceva timp in urma la un ”personaj” expert in expeditiile pe timp de noapte. Performanta binoclului Yukon Night Vision Tracker 1 X 24 se afla acum la doar un click distanta si nimic, nici macar noaptea nu ma mai impiedica sa explorez in continuare fiecare coltisor de salbaticie.

Dotat cu un accesoriu ce face posibila montarea direct pe cap, voi putea sa pasesc in deplina libertate in cautarea universului in care necuvantatoarele si-au facut casa. Sistemul de iluminare cu raze infrarosii imi permite sa dispun de acuitate vizuala chiar si in cel mai infricosator intuneric. Niciun detaliu, mobil sau imobil nu va mai putea astfel sa ramana nedescoperit in timpul expeditiilor pe care urmeaza sa le intreprind.

digitalcomputer.ro

Sunt un bun observator, insa singuri, ochii mei nu sunt capabili sa-mi furnizeze toate informatiile care, necontenit, imi trezesc interesul. Pe masura ce am posibilitate sa ma afund in adancimile necunoscute ale salbaticiei, sunt tot mai tare motivat sa descopar si ce alte secrete mai ascunde printre rafturile sale, magazinul virtual OneShop4u.

Alaturi de un binoclu infrarosu, indispensabil pentru toti cei care adora sa se ”piarda” printre versanti, website-ul este o sursa de incredere ce furnizeaza cele mai bune echipamente pentru vanatoare, pescuit, camping si excursii. Eu l-am vizitat si daca mediul online imi permite sa ajung in casele voastre cu aceste randuri, merita sa ajungeti si voi, sa-i rasfoiti fiecare dintre pagini.

Alte articole:
1.Binoclul infrarosu, o noutate din vremuri de razboi
2.Binoclu infrarosu , un instrument pentru vederea nocturna
3.Cum sa alegeti cel mai potrivit binoclu infrarosu?
4.Binoclu infrarosu , un gadget in continua transformare
5.Tot ce trebuie sa stiti despre binoclu inflarosu

Be Sociable, Share!