Seo solutions by Seoday
Share Button

Daca esti fericitul posesor al unui autovehicul cu o vechime intre 11 si 15 ani, dar nu ai inca o asigurare CASCO incheiata, atunci este cazul sa te gandesti serios la acest lucru. Oricum, ai nevoie de serviciile unei firme de asigurari serioase, care sa iti puna la dispozitie o polita CASCO ca AICI, ce a fost conceputa si adaptata la conditiile economice ale momentului.

In caz de furt, polita CASCO iti e de folos

Poate ca ti-ai luat masina in leasing sau facand rate la banca si, intr-o dimineata, te-ai trezit si-ai constatat cu stupoare ca autovehiculul tau, parcat in spatele blocului, a fost zgariat azi-noapte. Exista persoane care fac astfel de lucruri fara vreun motiv anume. Pentru ca tu sa nu fii nevoit sa dai alti bani, nefiind vina ta si avand, oricum, o gramada de alte cheltuieli, e bine sa te gandesti serios la incheierea unei asigurari CASCO.

asigurare-casco

digitalcomputer.ro

In continuare, iata care sunt riscurile acoperite de asigurarea CASCO, pentru masina ta:

  • In cazul in care masina ta sufera avarii: ciocnire, zgariere, cadere in prapastie sau chiar in apa, pagube ce se produc in cazul unui accident rutier, caderea autovehicului din cauza ruperii podului pe care treceati, caderea unor corpuri pe autovehicul, rasturnari ale masinii, caz de explozie, incendiu, traznet, fenomene atmosferice (de tipul ploii torentiale, uraganelor, furtunilor violente, avalanselor de zapada), calamitati naturale (inundatie, alunecarea terenului, cutremure sau prabusirea pamantului), refulari ale apei de conducta, pagube care au drept cauza masurile de salvare a masinii sau chiar de salvare a persoanelor care au ramas prinse inauntru.
  • Daca cineva ti-a furat autovehiculul. Aici, intra doua situatii: asigurarea CASCO intra in rol daca ti-a fot furat tot autovehiculul sau doar parti componente ale acestuia. Astfel, polita CASCO te ajuta daca: au fost furate cheile sau doar pierdute, daca ti-au fost furate parti din autovehicul, daca sistemul de inchidere al masinii trebuie inlocuit, pentru resoftarea telecomenzilor. Despagubirea oferita de firma de asigurari, pentru astfel de cazuri, este in limita a 5% din suma asigurata a masinii. Riscul de furt se acopera de polita CASCO doar in cazul autovehiculelor care au o masa autorizata sub 3.5 tone.
  • Vandalism. In cazurile de vandalism, pagubele sunt facute de autori necunoscuti si, de cele mai multe ori, nu sunt prinse de politie. Si, chiar daca se intampla acest lucru, nu inseamna ca vei primi despagubirile meritate.
  • In afara de pagubele produse de vandali, cand autovehicului este parcat, garat sau stationat, mai sunt si cele produse de animale salbatice (aici se incadreaza si rozatoarele).

polita-casco

O firma de asigurari serioasa, iti ofera cel mai bun pachet de asigurare CASCO

Acum ca ai toate aceste informatii utile despre polita CASCO, poti trece la pasul urmator: incheierea acesteia. Si, daca vrei ca asigurarea CASCO sa acopere vreodata si daunele pentru alti soferi, atunci nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca acest lucru este posibil. Tot ce are nevoie este incuviintarea ta, ca parte asigurata.

asigurare-casco-online

Be Sociable, Share!