Share Button

Specialistii in domeniul reparatiilor GSM in Romania sunt dedicati activitatii de service. Acesti specialisti in service gsm efectueaza reparatii sau inlocuiri hardware pentru telefoane mobile.

Se realizeaza reparatii pentru: display, touchscreen, carcasa, microfon, difuzor, folie tastatura, folie incarcare, memorie, tastatura, baterie, modul bluetooth, wireless, cat si software. In cazul software se realizeaza upgrade-uri, instalare gps, sisteme de operare, navigon, etc.

Pentru a putea facilita comunicarea cu clientii service-urile GSM afiseaza intrebarile care sunt adresate acestora in mod frecvent.

digitalcomputer.ro

Cand trebuie sa apelati la un service GSM? Cand aveti un display spart, touchscreen nefunctional, telefonul nu mai porneste, bateria nu se incarca, nu are semnal retea GSM 3G, nu raspunde la comenzi, se descarca repede, etc.

Toate service-urile gsm fac constatarea defectelor si asistenta gratuit. De obicei au termene mici la reparatii, majoritatea fiind facute pe loc si avand totodata un raport calitate – pret excelent. Service-urile gsm asigura garantie pentru orice operatiune si totodata garantie pentru piese.

Sunt asigurate bonusuri si reduceri pentru clientii fideli. Reparatiile se realizeaza numai cu piese originale, dar in cazul in care clientul e de acord se pot folosi si piese de calitate furnizate de alti producatori.

Cat costa diagnosticarea unui terminal si cat timp dureaza? Diagnosticarea este gratuita, efectuandu-se pe loc, pentru telefoane scapate in diverse lichide sau sparte aceasta se face in 5-6 ore. Cat timp dureaza reparatia?

De obicei circa 70% din reparatii sunt executate pe loc, iar restul de 30% in termen de 24 de ore, sau cu mici intarzieri din cauza furnizorilor sau distribuitorilor.

Ce se va intampla in timpul reparatiei cu fisierele aflate in memoria telefonului?

De obicei service-urile gsm incearca salvarea datelor de pe telefon sau cartela, dar nu garanteaza pentru acest lucru.

De regula se recomanda o salvare a datelor inainte de repararea telefonului intr-un service.

Se pot repara telefoanele mobile aflate inca in garantie? Toate service-urile GSM autorizate trebuie sa efectueze reparatii si pentru telefoanele care se mai afla inca in garantia fabricantului.

Cand trebuie sau cand devine necesara rescrierea softului? De obicei cand telefonul se blocheaza, cand acesta se restarteaza aleator sau in cazul accesarii unor functii, cand telefonul raspunde foarte greu la comenzi, cand navigarea in meniu devine greoaie, cand din meniul telefonului dispar anumite functii sau nu mai pot fi accesate.

Rescrierea softului devine obligatoriu la instalarea unei aplicatii infestate cu un virus, in special la telefoanele cu sistemul de operare WindowsMobile sau Symbian.

Un alt moment cand trebuie neaparat rescris softul este acela cand apar noi versiuni de soft imbunatatite , cand se doreste ca meniul sa contina o anumita limba, care nu exista in telefon sau cand anumite servicii oferite de operator nu functioneaza , spre exemplu servicii de date MMS, SMS, WAP, etc.

Seo solutions by Seoday

De regula service-urile ofera garantie pentru reparatiile facute? Acestea ofera o garantie incepand cu circa 60 zile si ajung pana la 365 zile. In cazul in care defectul reapare in termenul de 60 – 365 zile reparatia va fi gratuita.

Be Sociable, Share!