Share Button

Clientii fideli Apple isi pot achizitiona atat piese iPhone, cat si laptopuri, tablete sau chiar cel mai nou model de Apple TV, respectiv Apple TV 4. Acesta a fost lansat pentru precomanda de catre compania Apple, iar pentru cei care deja l-au comandat, a inceput sa fie livrat incepand cu 30 octombrie in diferite colturi ale lumii.

Noul Apple TV este disponibil pentru precomanda in aproape toate tarile in care exista Apple Store Online, iar lansarea oficiala are loc in peste 80 de tari. Clientii vor plati pentru un Apple TV preturi care incep de la 180 de dolari pentru versiunea de 32GB si 230 de dolari pentru versiunea de 64 GB.

Din nefericire, nu vor fi disponibile toate functiile noului produs in toate tarile, astfel incat Siri si sistemul de cautare universala va fi disponibil doar in anumite zone geografice. La data de 29 octombrie Apple a lansat tvOs pentru Apple TV 4, la doar cateva ore dupa ce noul produs a fost disponibil cumparatorilor interesati din diferite tari.

digitalcomputer.ro

Utilizatorii se vor putea bucura de noul App Store si sistemul de cautare universala oferit prin intermediul Siri, cat si de o interfata imbunatatita prin care utilizatorii pot avea acces la informatiile disponibile pentru noul produs.

Apple TV 4 se remarca prin procesorul Apple A8 si 32 sau 64GB de stocare interna, cat si prin telecomanda Siri, prin care utilizatorii se pot bucura de o utilizare mult mai usoara. Pentru a oferi cat mai multe informatii, cei de la iFixit au dezasamblat Apple TV 4. Astfel, putem afla ca nul Apple TV dispune de stocarea flash, o sursa de enrrgie redesenata cu radiator mai mare si cipul Apple A8.

Apple a utilizat pentru producerea noului model un ventilator de dimensiuni mari, ceea ce a dus la cresterea in dimensiuni a dispozitivului. De asemenea, s-a folosit o sursa mnai mare, de 12V, iar telecomanda Siri dispune de un MCU ARM Cortex-M3 de consum redus si de radio Bluetooth Qualcomm CSR1010, impreuna cu un procesor de semnal digital de consum redus Texas Instruments.

Cu siguranta noul Apple TV, aflat la cea de-a patra generatie, nu isi va dezamagi utilizatorii. Numeroasele review-uri care va sunt puse la dispozitie va pot fi de folos, pentru a afla mai multe informatii despre noul produs conceput de americani.

Apple pune la dispozitia utilizatorilor din intreaga lume o gama variata de produse, disponibile pentru aproape toate necesitatile si toate buzunarele. Sunt produse apreciate pentru calitatea inalta si functiile multiple, menite sa asigure o utilizare cat mai confortabila.

Fie ca veti avea nevoie de piese iPhone, un nou iPhone, un iPad sau un iPod, veti gasi cu usurinta exact ceea ce va doriti. Utilizatori din intreaga lume sunt multumiti de calitatea produselor concepute de cei din Cupertino, motiv pentru care au ramas clienti fideli acestora.

An de an Apple ne incanta cu noi produse, care vin cu imbunatatiri, pentru a ne oferi o utilizare confortabila, fie ca le utilizam la locul de munca, fie in scop personal.

Seo solutions by Seoday

Be Sociable, Share!