digitalcomputer.ro
Share Button

Bateria externa este fara doar si poate, unul dintre cele mai importante accesorii pentru un telefon mobil, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

Se stie faptul ca telefoanele mobile din zilele noastre nu rezista mult timp incarcate. In cele mai multe dintre cazuri, telefoanele nu rezista mai mult de o zi incarcate.

De multe ori oamenii pleaca la servici sau pleaca in diferite locuri si nu au posibilitatea de a-si lua cu ei incarcatorul si de a pune telefonul la incarcat. Si cum acesta este o necesitate, ce este oare de facut?

Ei bine, in aceste conditii bateria externa este cel mai important accesoriu pentru un smartphone, pentru ca ea permite incarcarea telefonului oriunde si oricand, cu conditia ca ea sa fie incarcata, si sa fie compatibila cu acesta.

Se pot gasi pe piata fel si fel de baterii externe, de la baterii pentru cele mai slabe telefoane si pana la acumulatori externi iPhone, asa ca fiecare utilizator isi poate alege accesoriul ideal pentru telefonul sau.

In cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt cele mai bune si cele mai cautate baterii externe de pe piata la momentul de fata.

O alegere ieftina si populara printre tineri este fara doar si poate acumulatorul ASUS ZenPower, care este o baterie externa ce nu dezamageste.

Capacitatea de 10050 mAh a acestei baterii externe permite incarcarea unui telefon mobil de 3 sau 4 ori, in functie de capacitatea bateriei telefonului.

Acumulatorul intern este de cea mai buna calitate si pastreaza bine sarcina chiar si timp de 2 sau 3 luni. Bateria externa ASUS ZenPower 10050 mAh se poate folosi pentru telefoanele cu Android, dar si pentru terminalele iPhone.

Marele dezavantaj insa al acestei baterii externe este acela ca nu dispune de tehnologia de incarcare rapida, insa chiar si asa, raportul calitate – pret al bateriei este unul foarte atractiv.

Pentru cei care cauta un astfel de accesoriu, si bateria externa Astro 6700 mAh poate reprezenta o solutie, mai ales daca ne gandim ca aceasta cantareste doar 135 de grame.

Capacitatea de 6700 mAh este suficienta pentru a incarca de doua ori un smartphone sau chiar mai mult, iar bateria Anker Astro 6700 mAh este compatibila chiar si cu terminalele Apple. Ajunsa la a doua generatie, bateria dispune de tehnologia de incarcare rapida Quick Charge de la Qualcomm.

Beneficiind de o capacitate de stocare de 5000 mAh, POWERZILLA PZ 5000 SOLAR este un acumulator extern foarte bun care permite in cele mai multe cazuri incarcarea unui smartphone de doua ori, in functie de tipul acesteia, si ofera doua porturi USB 2.0. Aceasta baterie se incarca cu ajutorul luminii solare.

Asadar, in momentul in care vrei sa iti cumperi o baterie externa, iti poti indrepta atentia spre una dintre cele amintite in acest articol, si mai mult ca sigur oricare dintre aceste baterii va face fata cu succes si iti va incarca telefonul mobil. Vei putea insa sa cauti si alte modele de baterii externe daca acestea nu te incanta.

Be Sociable, Share!