Share Button

La un moment dat, fiecare dintre noi ne dorim telefoane performante, din ce in ce mai performante. Unii aleg modele de la Nokia, altii isi cumpara iPhone-uri, fiecare persoana alegand in functie de preferintele pe care le are si bineinteles de banii de care dispune.

Un lucru este cert: orice telefon are un display, indiferent de modelul telefonului. Un iPhone 5 are display iPhone 5, un Nokia Lumia 920 are un display potrivit si tot asa. Cate telefoane, atatea display-uri.

Din nefericire, momentele neplacute in care scapam telefoanele din mana sunt des intalnit, motiv pentru care multi apeleaza la magazinele online pentru a cumpara un display iPhone 5, Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S5 sau pentru alte tipuri de telefoane. Si tu iti poti cumpara un astfel de display de la cel mai mare magazin GSM din Romania. Intra pe Magazingsm.ro si vezi ce oferte avem pentru tine.

Seo solutions by Seoday

Fiecare telefon in parte este important. Fiecare model se diferentiaza de celelalte printr-un fel sau altul. Unele prin culoare, altele prin performante, unele prin dimensiuni, altele prin pret si lisa poate continua. Sunt insa anumite parti ale telefoanelor care sunt extrem de importante si care sunt prezente la fiecare model de telefon. Bineinteles, unele pot functiona mai bine decat altele.

•    Difuzorul. Difuzorul este acea parte a telefonului care iti permite sa-l auzi pe celalalt interlocutor care te apeleaza, sau pe care il apelezi. Practic, fara aceasta componenta, telefonul mobil nu poate fi utilizat in scopul in care a fost creat, si anume acela de a initia apeluri vocale.

•    Microfonul. Probabil si tu ai avut de multe ori momente in care ai rostit in telefon cuvintele: „Alo! Ma auzi? Eu te aud..”. Astfel de momente sunt total neplacute. Cum ai putea comunica daca persoana pe care o apelezi nu aude ce zici. Microfonul insa rezolva aceasta problema si ajuta telefonul sa-si indeplineasca menirea. Nu uita insa, ca deseori, astfel de probleme apar si datorita lipsei de semnal.

•     Transmitatorul si receptorul de semnal. Fara  asfel de componente, comunicarea nu este posibila. De ce? Pentru ca nu te poti conecta la reteaua mobila pentru a apela persoanele dorite. Poti folosi telefonul pe post de MP3, aparat foto sau pentru jocuri, insa nu poti suna pe nimeni, si bineinteles, nici nu poti fi apelat. Cu cat acestea sunt mai performante, cu atat comunicarea se face mai usor.

•    Carcasa. Orice telefon mobil are o carcasa, menita sa protejeze componentele din interiorul dispozitivului. Carcasa este o buna protectie pentru factorii externi. De asemenea, carcasa este foarte importanta si pentru design-ul telefonului mobil. Tot mai multi producatori incearca sa creeze telefoane mobile cu carcase cat mai rezistente. Unii scot pe piata telefoane rezistente la apa, altii la praf, altii la diverse socuri. Fiecare producator incearca sa-si satisfaca la un nivel ridicat clientii si bineinteles sa castige in urma lansarii unui astfel de telefon.

Fiecare telefon este important pentru persoana care il are, iar gusturile, nu se discuta. Chiar daca tie ti se pare ca un iPhone 5s este un telefon incredibil de bun si de frumos, o alta persoana poate spune acelasi lucru despre un Nokia E65. Depinde acum de ce inseamna „bun” si „frumos” pentru fiecare posesor in parte.

digitalcomputer.ro

Be Sociable, Share!