Share Button

Daca sintagma “refurbished pc” te face sa te gandesti la un sistem cu parti hardware depasite, vandute de cineva care vrea sa scape de ele, poti renunta repede la aceasta idee preconceputa. Esti in cautarea unui magazin calculatoare refurbished? Intra pe DiablosComputer.ro.

In ziua de astazi, sistemele refurbished pot fi la fel de bune ca si cele noi si iti pot aduce in acelasi timp, economii importante la buget, daca vei decide sa le achizitionezi pe acestea in loc de unele noi.

Astea fiind spuse, trebuie totusi sa ai grija atunci cand cumperi echipamente refurbished. Acestea cu siguranta isi merita banii daca stii ce sa alegi.

Mergi pe ceea ce cunosti deja.

Daca ai deja un brand favorit (Hp, Dell, Asus, Toshiba, etc.) poti ramane fidel acelui brand si nu vei da gres. Intra pe website-ul producatorului si cauta oferta de sisteme refurbished.

Este foarte convenabil sa cumperi direct de la producator, mai ales daca ai de gand sa returnezi produsul in cazul in care nu esti multumit de performanta acestuia.

De cata viteza ai nevoie?

digitalcomputer.ro

Un bun deal atunci cand vine vorba despre un sistem refurbished, poate insemna un procesor cu o viteza ceva mai mica (decat ultima versiune de exemplu), dar 400 de mhz in minus crezi ca vor conta in cele din urma?

Noi iti spunem ca nu, mai ales daca vei rula aplicatii business standard, vei face browsing pe web, vei edita fisiere in Word sau Excel sau alte activitati de genul asta.

Un procesor ceva mai slab ca ultima versiune aparuta, isi va face treaba exemplar pentru ceea ce ai tu nevoie, iar diferenta de megaherti nu o vei putea sesiza.

Cauta sisteme cu mai putin RAM dar care pot fi upgradate.

Daca gasesti un chilipir pe internet, un sistem refurbished la un pret cu adevarat mic, nu te speria daca are putina memorie ram. Cel mai important este sa i se poata face upgrade.

Poti cumpara oricand 1 stick sau 2 de memorie compatibile cu memoria deja instalata si il poti monta pe placa de baza, sporind performantele computerului.

Acest lucru este valabil numai in cazul in care achizitionezi un pc desktop refurbished sau un laptop, pentru sistemele all-in-one upgrade-ul nu este posibil, in cele mai multe cazuri.

Intereseaza-te despre ce fel de software suporta pc-ul achizitionat.

Daca vei vrea sa folosesti pe viitor un sistem de operare mai nou sau programe de aparitie recenta, intereseaza-te daca acestea vor functiona cum trebuie pe sistemul cumparat de tine, inainte de a-l cumpara.

De exemplu, daca sistemul pe care vrei sa-l cumperi vine cu Windows 7 instalat, dar tu vei vrea sa folosesti Windows 10, intreaba vanzatorul daca computerul respectiv poate rula fara probleme acest sistem de operare.

Acest lucru este valabil si in cazul in care esti interesat de functionalitatea unei anumite aplicatii (Autocad, de exemplu). Exista posibilitatea ca aceste aplicatii si/sau sisteme de operare sa fi fost testate deja de fostul proprietar, caz in care va stii sa-ti raspunda la toate intrebarile.

Seo solutions by Seoday

Be Sociable, Share!