digitalcomputer.ro
Share Button

Cauti Display iPhone? Incearca Retina Display!In ultimii ani cu totii am realizat faptul ca Apple nu se dezminte, nu-i asa? Iar acest lucru vine in conditiile in care pozitia sa de leader este cu greu pusa la incercare.

Una dintre inventiile cu care gigantul american si-a consolidat insa aceasta pozitie este noul display iPhone de pe MagazinGSM. Retina display, caci despre acesta este vorba.

Ce este aceasta? Retina display este un ecran care are o densitate a pixelilor atat de mare incat acestia nu pot fi distinsi cu ochiul liber, privind de la o distanta tipica. Aceasta este insa o dimensiune relativa, distanta tipica fiind variabila in functie de diagonala displayului propriu zis.

Asadar, daca la un iPhone 4S distanta tipica va fi de de 25 de centimetri, nu aceeasi valoare va fi si in cazul unui display de Mac Book Pro dotat cu retina display. In acest caz, distanta tipica va creste pana la 51 de centimetri.

Vorbind insa despre display iPhone cu retina display, sa spunem ca cel mai nou model al celor de la Apple, iPhone 5S dipune de un display cu o diagonala de 4 inch (aproximativ 10 centimetri) iar densitatea de pixeli per inch , valoare care se gaseste in specificatii tehnice ca PPI, este de 326 de pixeli. Aceasta face ca displayul iPhone 5S sa redea o imagine conforma cu realitatea intr-o proportie covarsitoare.

Vedem astfel imagini al caror contur este bine definit, liniile curbe nu sunt pixelate, (adica nu avem acele patratele pe margini), culori vii si o calitate a imaginii care este definitorie in ceea ce priveste terminalele mobile de astazi.

Toate acestea se intampla in conditiile in care Apple nu a modificat foarte mult dimensiunile noilor sale terminale. Ca sa facem o comparatie sa ne inchipuim ca displayul iPhone 5 sau 5S, ofera o calitate a imaginii de doua ori mai buna decat cea a unui iPhone 3 sau 3GS, in conditiile in care dimensiunile celui dintai sunt mai mari cu  doar 33% fata de cel de al doilea.

Seo solutions by Seoday

Sustinute si de un sistem de operare cu o eficienta renumita, iOS 7, aceste minuni tehnologice confera utilizatorului o experienta vizuala unica si nu numai. Aceste detalii tehnice fac atat din navigarea in meniul telefonului cat si din cea pe internet o adevarata placere.

Si camera foto beneficiaza de aceeasi sustinere din partea sistemului retina display de la iPhone.  Claritatea fotografiilor realizate de un iPhone 5 sau 5S este comparabila cu a celor mai bune aparate foto destinate in principal acestui scop.

Se intampla insa ca si cele mai performante inventii sa fie supuse defectiunilor sau accidentelor. Si ar fi si pacat ca o zgarietura sau spargerea displayului sa altereze in vreun fel placerea oferita de ceea ce pune la dispozitie un display iPhone nou. Acestea pot fi gasite ca piese de schimb si in paginile site-ului www.magazingsm.ro la preturi mai mult decat accesibile.

Acest magazin on line ofera si montajul sau inlocuirea displayului defect, astfel incat cei doritori sa se poata bucura in continuare de minunata experienta vizuala oferita de retina display iPhone. Daca se intampla sa aveti nevoie de un nou display iPhone nu ezitati sa faceti o vizita virtuala in acest magazin. Veti surprinsi de promptitudinea cu care neajunsurile dumneavoastra isi vor gasi solutiile.

Be Sociable, Share!