Seo solutions by Seoday
Share Button

Dorinta de a ne proteja centralele termice vine din multe lucruri. Vine din faptul ca aceste produse sunt scumpe si necesita un oarecare efort financiar, vine din faptul ca timpul a devenit o resursa inestimabila, si mai vine si din faptul ca nimanui nu ii place sa piarda deopotriva si timp si bani, cu reparatiile necesare in cazul unor defectiuni care ar aparea din cauza unei lipse minime de protectie la nivel de centrala termica.

Dotarea unei centrale termice cu un filtru magnetic de impuritati Sentinel este cu adevarat importanta, deoarece acest lucru ne poate scuti de neplacerile cauzate de depuneri si de eventuale costuri cu reparatiile aferente.

De ce sa folosesti un filtru magnetic de impuritati Sentinel? Un astfel de filtru este special conceput pentru a elimina resturile magnetice si nemagnetice, pe care le colecteaza in prealabil, lasand in acest fel apa cu mult mai curata decat in stadiul initial. In acest fel, durata de viata a centralei termice este marita, deoarece nu aceasta nu mai este nevoita sa lucreze suplimentar in vederea alimentarii cu apa de o calitate mai slaba.

Acest filtru magnetic de impuritati Sentinel poate fi montat atat in plan vertical cat si in plan orizontal si mentine un flux continuu de apa, chiar si in ipoteza in care camera de colectare a apei este deja plina. Filtrul este dotat de asemenea si cu un robinet cu ajutorul caruia apa poate fi evacuata in siguranta si in depline conditii de igiena si curatenie.

Daca facem referire la filtru magnetic de impuritati Sentinel Eliminator, atunci am putea spune ca acesta este cu adevarat un produ revolutionar care foloseste o tehnologie moderna si anume Quadra Cyclone. Acest lucru inseamna ca produsul foloseste puterea a 4 cicloane adevarate si 4 magneti pozitionati in asa fel incat impuritatile sa poata fi atrase din lichid, lasandu-l pe acesta cu mult mai curat inainte ca acesta sa isi urmeze cursul de-a lungul instalatiilor.

Un astfel de filtru are o greutate redusa, de circa 1,5 kg, are o inaltime de 11 cm si contine 3 robineti. Diametrul cu tot cu racorduri este de 25 cm, iar diametrul filtrului este de 15 cm. Filtrul este cu adevarat eficient, devenind o masura foarte buna de filtrare a apei in vederea folosirii ei ulterioare. In acest fel namolurile, dar si eventualele particule magnetice sau non-magnetice sunt inlaturate, apa putand fi folosita fara probleme in vederea scopurilor pentru care este destinata.

Desi pana acum instalatiile si centralele termice erau supuse functionarii fara a avea aceste masuri de protectie, iata ca in ultimii ani tehnologia isi spune cuvantul si in acest domeniu, oferindu-ne posibilitatea de a ne proteja instalatiile, ferindu-ne de cheltuieli ulterioare, majore, ce e drept, datorate unor eventuale probleme.

digitalcomputer.ro

Un astfel de filtru magnetic de impuritati Sentinel devine asadar o unealta pe care trebuie sa o avem, iar in acest sens magazinul www.shop-einstal.ro ne face cele mai bune oferte in acest sens. Daca si pentru noi siguranta in exploatare conteaza, atunci un astfel de filtru poate fi o solutie, si inca una deosebit de accesibila.

Be Sociable, Share!