digitalcomputer.ro
Share Button

Niciodata sa nu iti fie rusine sa intrebi firma de reparatii in legatura cu partile componente ce urmeaza a fi utilizate pentru repararea smart device-ului. Intreaba-i mai ales de unde provin piese pe care le utilizeaza.

Daca reprezentantii firmei iti vor recomanda listarile oferite de eBay sau Amazaon, ale anumitor componente mai scumpe, aceasta nu reprezinta o modalitate pe care ar merge un service cu reputatie in domeniu tehnic.

Asadar, daca nu simtiti ca telefonul dumneavoastra va fi in siguranta la service-urile la care ati optat anterior, cel mai indicat ar fi sa alegeti un service autorizat si recunoscut precum service gsm Bucuresti Aici aveti transparenta in lucrare si veti sti cu exactiate cum este starea telefonului dumneavoastra.

Diferiti furnizori cum ar fi eTech Parts, distribuie service-urilor pentru reparari deal-uri extrem de bune, in functie de piesele comandate de la aceasta firma pe perioada unei luni. Cu cat numarul de piese comandat creste, cu atat service-ul va primi discount pentru partile componente compandate.

Vanzatorii care se gasesc pe Amazon sau eBay nu practica acest lucru. De asemenea, orice service respectabil, este ingrijorat, in primul rand, de calitatea pieselor si a serviciilor prestate. Economiile pe care le-ar putea face achizitionand piese de schimb intra in plan secund.

Companiile recunoscute pentru calitatea serviciilor prestate sunt foarte dechise la intrebarile puse de utilizatori si pun la dispozitia acestora chiar si liste cu furnizorii produselor, pentru o informatie corecta si completa.

O intrebare destul de importanta pe care ar trbeui sa o pui inainte de accesarea serviciilor unei firme de service este daca aceasta poate oferi garantie pentru serviciile executate. Majoritatea firmelor de calitate si recunoscute garanteaza nu doar garantia pieselor componente schimbate, dar si mana de lucru si, eventual, pagubele care ar putea fi create in urma unei executii necorespunzatoare.

De obicei, majoritatea companiilor ofera o perioada destul de lunga de service, maxim de 90 de zile de la returnarea telefonului reparat. Ati putea pune intrebari specifice, intr-un mod direct, despre partile componente care vor fi acoperite de catre garantie.

Acesta reprezinta un mod tipic, intr-o stransa legatura cu felul in care service-urile isi asigura piese, pentru respectiva firma de service. Spre exemplu, compania eTech Parts garanteaza, de obicei, majoritatea componentelor pentru un interval de 90 de zile, precum si firma de service care preia toate aceste componente, va trebui sa ofere clientului tot o garantie de 90 de zile.

Asadar, increderea dintre service-ul ales si client, precum si dintre service si furnizorii care sunt la dispozitia sa, ar trebui fi deplina. Userul telefonului stricat ar trebui sa fie pe primul loc.

De asemenea, marii furnizori si companiile de service care sunt aprovizionate de acestia, vor fi siguri ca nu exista probleme in procedeul de servisare a gadgeturilor clientilor si ca acestea vor fi trimise inapoi la proprietar in intervalul de timp prevazut initial.

De asemenea, in general politia “we break it, we buy it” adica “noi il stricam, noi il cumparam”, este adoptata de majoritatea service-urilor respectate. Asadar, in cazul unor alte defectiuni facute in service, personalul va raspunde pentru acestea.

Be Sociable, Share!