Share Button

Cele mai multe persoane sunt interesate de tonifierea muschilor si totodata de combaterea celulitei pentru a-si pastra corpul intr-o forma foarte buna. Pentru a reusi acest lucru, aceste persoane folosesc un aparat de cavitatie care reprezinta un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa.

Acesta, exploatand fenomenul fizic al cavitatiei, produce o dezintegrare a celulelor adipoase si prin urmare reducerea stratului adipos. Astazi cavitatia sau liposuctia virtuala reprezinta cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei, cu rezultate la fel de bune ca in cazul liposuctiei chirurgicale.

Tot mai multe persoane aleg aceasta metoda a cavitatiei in detrimentul chirurgiei clasice. Metoda se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care aceasta o genereaza provoaca formarea unor mici bule de gaz, care prin implozie rup membranele celulelor adipoase.

digitalcomputer.ro

Odata cu dezintegrarea celulei adipoase, tot continutul care este eliberat va fi absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Dupa numai cateva sedinte de tratament, se va realiza un nou contur al corpului. Efectele produse de acest tratament cu cavitatie sunt numeroase. Chiar de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo, adica se dezintegreaza tesutul adipos si totodata se remodeleaza progresiv corpul.

La toate acestea, se adauga eliminarea nodulilor celulitici, imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii. Pe parcursul tratamentului se poate percepe un sunet, acesta fiind perceput mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva a dumneavoastra. Dupa cateva sedinte, acesta se diminueaza, tratamentul fiind in acelasi timp placut si comfortant.

De ce prefera cele mai multe persoane acest tratament in detrimentul liposuctiei?  Pentru ca aceasta cavitatie reprezinta o alternativa non-agresiva a liposuctiei. In timpul tratamentului nu se simte nicio durere, nu exista niciun fel de complicatii, fiind mult mai putin costisitoare.

Important este si numarul sedintelor de tratament. Nu exista un numar standard de sedinte, acesta diferind in functie de fiecare persoana in parte. In mod normal, se efectueaza intre 6 si 10 sedinte de tratament.

O singura sedinta de tratament dureaza 75 de minute, tratamentul fiind localizat si lucrandu-se pe zonele cu probleme. Circa 30 de minute se lucreaza cu cavitatie, apoi se continua cu un masaj mecanic cu vacuum circa 15 minute pentru a se realiza drenajul. La final se realizeaza un drenaj limfatic prin presoterapie. Dupa aproximativ 3-4 sedinte de tratament se observa o reducere a masei adipoase. Frecventa recomandata este de 1 sedinta la 5 zile.

Exista contraindicatii? Sunt numeroase contraindicatii cum ar fi tromboflebita, leziuni dermatice, boli de piele, astm bronsic, cancer, afectiuni ale ficatului, afectiuni vasculare grave, tija metalica, sarcina, alaptare, interventii chirurgicale recente, boli cardiace, epilepsie, pietre la rinichi.

Persoanelor care urmeaza acest tratament li se recomanda: sa nu consume grasimi cu o zi inaintea tratamentului si sa urmeze o dieta bazata pe alimente cu continut foarte mic in grasimi. In acelasi timp, dupa tratament trebuie sa bea 2 litri de apa plata. Este foarte important ca circa 72 de ore dupa tratament sa nu se consume alimente cu un continut mare de grasimi.

La sfarsitul ciclului de tratamente se recomanda repetarea acestuia la 3 luni.

Be Sociable, Share!