Share Button

Drenajul limfatic se poate realiza foarte usor si foarte simplu utilizand un aparat presoterapie. Pentru a intelege cat mai bine ce este drenajul limfatic, este necesar sa discutam in special de sistemul limfatic si despre rolul pe care el il are in mecanismul prin care functioneaza organismul nostru.

O sarcina foarte importanta pe care o are sistemul nostru limfatic este aceea prin care el asigura surplusul de lichide in organsim cu ajutorul ganglionilor limfatici.

Tot aici se vor elimina si toate celulele moarte si toxinele cu ajutorul urinei si vor elibera si organismul de reziduuri care pot sa dauneze unei bune functionari a corpului nostru.

Seo solutions by Seoday

Daca sistemul limfatic incepe sa nu mai aiba randament si sa nu mai faca toate acele lucruri pentru care a fost proiectat, organismul nostru incepe sa cedeze asteniei, infectiilor precum si altor factori mult mai putin placuti.

Drenajul limfatic e de fapt o sedinta de masaj care nu vizeaza relaxarea muschilor si care se poaote face manual utilizand mai multe aparate de electrostimulare, vacuum sau presoterapie, ori cu ajutorul unor aparate facute special pentru a se obtine drenajul limfatic care utilizeaza acele mansete sau pantaloni pneumatici.

Exista foarte multe diferente intre sedintele de drenaj limfatic si sedintele de masaj relaxant, pentru ca drenajul limfatic are la baza aplicarea unei presiuni usoare pe zonele unde sunt acumulari de granglioni si de asemenea, si masarea lor pentru ca surplusul de toxine din corp sa fie eliminat.

Efectele procedurii pot sa fie observate chiar dupa primele sedinte si unul din ele este eliminarea surplusului de toxine in urina. Edemele de pe piele isi vor pierde volumul si impreuna cu ele se va elimina si celulita inestetica si vor disparea centimetrii in plus, iar drenajul limfatic va functiona la fel ca o terapie de soc cu scopul de a debloca organismul.

digitalcomputer.ro

Beneficiile  drenajului limfatic sunt numeroase. Chiar si doar o singura procedura de drenaj poate sa aiba efecte benefice asupra corpului nostru, atat in interior cat si in exterior. Unele dintre beneficiile acestor proceduri este eliminarea tuturor amenintarilor care vin din partea afectiunilor cum ar fi obezitatea.

Daca va hotarati sa incercati sedintele de drenaj limfatic va trebuis sa alfati ca procedura aceasta lupta si contra edemlor care apar in urma interventiilor chirurgicale si a unor traume ori a tromboflebitei.

Un avantaj care merita sa fie luat in considerare este si faptul ca efectuarea tuturor procedurilor de drenaj impune corpului sa intre si intr-un proces de detoxifiere, si asa cum stim, are si rolul de a revigora corpul si de a ii da vitalitate si energie.

Daca vreti sa incercati aceasta procedura nu ar trebui sa uitati sa mergeti in cabinete de infrumusetare, pentru ca acolo veti putea sa primiti si consultanta asupra celor mai bune metode de drenaj  si asupra metodelor care se potrivesc organismului fiecarei persoane in parte.

Aparatul de presoterapie are rolul de a imbunatati modul in care functioneaza sistemul limfatic cu facilitarea drenarii toxinelor care se afla in corp. Aparatul difera cu mult de unul clasic pe baza de vibratii si adopta o metoda pe baza de presiune.

Be Sociable, Share!