Share Button

Ce este o masina de spalat cu aburi?Atunci cand avem probleme cu masina de spalat, cea mai buna solutie este sa profitam de avantajele garantiei. Dar ce ne facem atunci cand garantia a expirat? E simplu! Apelam la un service de masini de spalat.

Service-ul de masini de spalat Washservice.ro va poate oferi o mana de ajutor in cazul in care masina dumneavoastra de spalat nu mai vrea in ruptul capului sa porneasca sau scoate sunete ciudate.

Vom incerca in cele ce urmeaza sa raspundem la intrebarea din titlu. Prin urmare, ce este o masina de spalat cu abur?

Seo solutions by Seoday

O masina de spalat cu abur este un tip de masina de spalat care foloseste aburul in locul apei pentru a ajuta la curatarea elementelor din interiorul ei. La fel ca masinile de spalat obisnuite, masinile de spalat cu abur au o serie de setari, incluzand aici si o setare care utilizeaza aburul pentru a spala anumite tipuri de articole de imbracaminte si alte materiale. Chiar daca exista cateva avantaje ale acestui tip de masini de spalat, exista si dezavantaje.

O masina de spalat cu abur este foarte asemanatoare cu o masina de spalat traditionala, in afara de faptul ca utilizeaza aburul pentru a spala hainele. De asemenea, multe masini de spalat cu aburi sunt umplute din fata, adica au cuva in fata si nu in partea superioara. Cu acest design, tamburul de spalare se va roti, in loc sa se miste cu vigoare, pentru a spala hainele.

La unele modele, aburul este creat de o bobina de incalzire dispusa sub tamburul masinii de spalat. Altele pot avea, ceea ce se numeste in mod curent, un generator de abur. Acest dispozitiv incalzeste apa pana ce aceasta ajunge la temperaturi mari pentru a produce abur. Aburul este apoi pulbverizat in tamburul masinii de spalat.

Utilizatorii pot seta o masina de spalat cu aburi la optiunea cunoscuta sub numele de “doar cu abur”. Aceasta optiune permite utilizatorului sa curete anumite articole delicate sau dificil de curat precum cuverturi, perne, si jucarii. De asemenea, unii producatori sustin ca unele dintre articolele etichetate pentru “doar curatare uscata” pot fi curatate folosind aceasta optiune.

Impreuna cu optiunea “doar cu abur”, o masina de spalat cu abur ar trebui sa aiba si setarea “cu abur si apa”. Asa cum ii spune si numele, aceasta optiune foloseste atat apa cat si abur pentru a spala rufele. Aceasta setare este considerate a fi foarte utila in indepartarea petelor si a murdariei din hainele foarte murdare.

Persoanele care nu doresc sa utilizeze optiunea cu abur, pot foarte bine sa o foloseasca doar pe cea cu apa. La utilizarea acesteia din urma, o masina de spalat cu abur spala hainele doar cu apa, la fel ca o masina de spalat traditionala.

O masina de splat cu abur are un numar de avantaje fata de o masina de spalat traditionala. De exemplu, va curata rufaria murdara putin mai bine. Acest lucru se datoreaza faptului ca aburul are capacitatea de a penetra mai adanc fibrele.Temperatura inalta a aburului va ajuta, de asemenea, la sterilizarea hainelor. Acest lucru poate fi extrem de benefic pentru fiecare gospodarie, dar in special pentru cele in care exista si infanti.

Be Sociable, Share!