digitalcomputer.ro
Share Button

Procesul de optimizare seo este esential pentru cei care doresc sa faca din afacerea online una de succes. De aceea, cei care doresc sa profite de avantajele optimizarii seo sunt sfatuiti sa intre pe Danbradu.com, una dintre cele mai bune companii din acest domeniu.

In cele ce urmeaza, vom incerca sa raspundem la intrebarea ce este un audit SEO?

Un audit SEO se refera la analiza unui site web pentru a se asigura ca procesul de optimizare in motoarele de cautare functioneaza astfel incat, in urma acestuia, site-ul sa fie mai bine cotat in lista rezultatelor motoarelor de cautare, iar traficul sa creasca corespunzator.

Seo solutions by Seoday

O lista de verificare a elementelor precum analiza cuvintelor-cheie, analiza legaturilor inbound si outbound, precum si analiza care se refera la cum se compara un site cu competitorul sau, acestea toate sunt realizate, de obicei, in cadrul unui audit. Un webmaster competent sau un proprietar de site isi poate realiza propriul audit seo, iar un audit detaliat poate fi completat de catre un consultant sau analist seo cu experienta.

Optimizarea site-urilor in motoarele de cautare reprezinta o modalitate unica de a utiliza plasarea cuvintelor-cheie si de a realiza strategii de linking pentru a imbunatati pozitionarea unui website in cele mai populare dintre motoarele de cautare. In primul rand, astfel de strategii sunt folosite de catre persoane care se specializeaza in transformarea unor astfel de site-uri in surse de venit.

Nivelul de atentie care se plateste pentru strategiile SEO poate face o diferenta asupra modului in care apare un site pe prima pagina de rezultate a motorului de cautare pentru un anumit cuvant-cheie sau expresie sau acelasi site poate fi acoperit de sute sau chiar mii de site-uri competitoare pe care utilizatorii le gasesc atunci cand folosesc aceleasi cuvinte-cheie.

Prin efectuarea unui audit seo se pot face ajustari pentru a imbunatati pozitia site-ului in lista de rezultate a motorului de cautare. Fara un audit, un proprietar de site poate sa nu cunoasca zonele slabe care ar putea compromite topul rezultatelor.

Dupa un asemenea audit, ajustarile seo conduc, adesea, spre venituri mai mari, datorita traficului crescut si a conversiei mai mare de clienti. In timpul unui audit pentru optimizarea site-ului in motoarele de cautare, intreaga structura a site-ului este analizata. Inclusa in aceasta analiza, densitatea de cuvinte-cheie este examinata amanuntit pentru a determina daca un cuvant-cheie trebuie utilizat mai mult sau daca unele cuvinte-cheie sunt utilizate prea des, ceea ce face ca motorul de cautare sa vada continutul unor pagini ca fiind spam.

Un astfel de audit masoara, de asemenea, numarul si calitatea link-urilor inbound sau outbound pentru a determina popularitatea site-ului.

Utilitatea continutului total si a informatiilor de pe un site sunt, de asemenea, analizate intr-un audit seo. Sugestii cu privire la diverse etichete si coduri sursa sunt, adesea, avute in vedere. In urma unui asemenea audit, webmasteriilor le vine mai usor sa descopere zonele care au nevoie de imbunatatiri, ceea ce duce la cresterea dramatica a pozitiei in rezultatele motoarelor de cautare.

Be Sociable, Share!