digitalcomputer.ro
Share Button

Este evident faptul ca fiecare dintre noi trebuie sa avem acasa mai multe scule electrice profesionale, pentru ca nu se stie niciodata cand vom avea nevoie de acestea, astfel ca in cazul in care nu le avem, ne va fi destul de greu sa gasim pe cineva de unde sa le imprumutam.

Una dintre cele mai cautate scule electrice profesionale, este fara doar si poate masina de insurubat, iar pentru ca tu sa iti alegi o astfel de unealta, cel mai bine ar fi ca mai intai de toate, sa studiezi mai multe oferte de masini de insurubat.

Cand vei alege o astfel de unealta, va trebui sa iti indrepti atentia spre una de la un brand de top de pe piata, pentru ca se stie faptul ca acestia lanseaza tot timpul modele exceptionale, care au scopul de a oferi utilizatorilor performantele la care acestia viseaza.

Cu siguranta printre acesti producatori se numara si Bosch, care iti pune la dispozitie masina de gaurit si de insurubat PSR 14.4, care este o unealta usoara si compacta, pe care o poti utiliza fara probleme pentru a insuruba si pentru a face gauri in jurul casei.

O astfel de unealta este ideala pentru a fi folosita in uz casnic, si chiar pentru uz semi profesional, pentru ca iti poate oferi mai multe avantaje, si este extrem de eficienta si usor de folosit.

Tot de la Bosch iti poti alege masina de insurubat si de gaurit GSR 1000, care are o tensiune de 10.8V, o capacitate de 1.5 Ah, si un cuplu de 15 Nm. O astfel de unealta este ideala pentru ca are capacitatea de a ilumina intr-un mod foarte eficient toate sectoarele de lucru intunecate, datorita faptului ca este echipata cu o lampa led.

Schimbarea capului de surubelnita, cu siguranta este o operatiune foarte simpla pe care o poti efectua rapid, iar insurubarea este precisa si are o functie extrem de importanta, si anume frana de motor. Toate acestea sunt avantaje de care te poti bucura cand ai o astfel de unealta, pe langa faptul ca durata de viata a acumulatorului este mare, iar datorita sistemului ECP, masina nu se va supraincalzi.

O alta alegere interesanta pentru tine, ar putea sa fie masina de insurubat si de gaurit, Makita DF347DWE, care are o tensiune de 14.4V, o capacitate de 1.3Ah, si un Cuplu de 30 Nm.

O astfel de unealta este echipata cu o mandrina rapida care ofera posibilitatea de a se schimba simplu si rapid accesoriile folosite, are deasemenea un angrenaj metalic pentru ca se doreste o durabilitate ridicata.

Modelul este unul compact si usor, pentru ca sa poata oferi o manevrabilitate ridicata, iar controlul elecronic al turatiei, poate sa permita selectarea unei viteze optime de lucru.

Pe langa toate aceste avantaje, atunci cand folosesti o astfel de unealta, cu siguranta te poti bucura si de un maner de cauciuc, al carui rol este acela de a iti oferi o prindere sigura, si deasemenea, are rolul deĀ  a – ti oferi un confort de utilizare ridicat.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai cautate masini de gaurit si de insurubat dintre piata, iar tu in functie de buget, in functie de preferinte, si nu in ultimul rand, in functie de cat de mult vei utiliza unealta, vei alege masina care consideri ca este ideala pentru tine.

Be Sociable, Share!