Seo solutions by Seoday
Share Button

In ultimii ani tot mai multi tineri in momentul in care se conecteaza la internet fie aleg varianta utilizarii unui telefon mobil inteligent, fie aleg sa utilizeze o tableta.

Si in mod evident, fiecare isi indreapta atentia spre cele mai performante dispozitive, iar din aceasta categorie cu siguranta fac parte produsele Apple. Telefoanele produse de aceasta companie sunt celebrele iPhone, in timp ce tabletele produse de compania respectiva sunt iPadurile.

Si daca tot vorbim despre tabletele Apple, acestea fie sunt iPad-urile, fie mini iPad-urile. Oricat ar fi aceste dispozitive de pe performante, odata si odata tot pot sa intampine probleme de functionare, iar din acest motiv trebuie sa fie duse intr-un service in cadrul caruia se efectueaza reparatii ipad.

Cele mai des intalnite probleme cu siguranta sunt acelea care necesita reparatii hardware si anume inlocuirea display-ului sau a touchscreen-ului, reparatii sau inlocuirea butoanelor de volum sau a butoanului Home, sau reparatia ori inlocuirea difuzorului sau a microfonului.

Ei bine, in ceea ce priveste problemele software cu care se poate confrunta o astfel de tableta amintim:

Functia Auto – Brightness nu mai functioneaza

In ceea ce priveste aceasta functie sunt intalnite foarte multe cazuri atat la aceste terminale cat si la iPhone-uri. Aceasta functie are rolul de a ajusta automat luminozitatea dispozitivului printr-o raportare la conditiile de mediu. In caz ca esti nemultumit de felul in care iti reactioneaza display-ul atunci trebuie sa verifici statusul acestei functii din setarile dispozitivului.

Ipad-ul ruleaza lent, se blocheaza sau se restarteaza singur

Cu siguranta aceasta este o problema foarte des intalnita si care ne da batai de cap, indiferent ca folosim o tableta sau un telefon mobil, iar cauzele aparitiei acestor probleme pot sa difere de la caz la caz, iar de multe ori totul sa se rezolve cu un simplu reset al terminalului.

Repornirea terminalului in mod normal va curata toate acele procese perturbatoare, iar in acest caz dispozitivul ar trebui sa functioneze la capacitate maxima.

Este recomandat sa nu tii instalate aplicatii pe care nu le folosesti pentru ca acestea vor ocupa destul de mult spatiu si vor determina dispozitivul sa functioneze mai greu.

Microfonul nu functioneaza in mod corespunzator

Cu siguranta si aceasta este o problema neplacuta care poate aparea in timp ce utilizezi un iPad, iar in momentul in care te aflii de exemplu intr-o convorbire pe Skype, este extrem de neplacut sa nu il auzi pe cel  cu care vorbesti, sau sa il auzi intrerupt.

In acest caz poti sa iti resetezi dispozitivul apasand simultan butoanele Home si Power, pana in momentul in care pe ecran iti va fi afisat logo-ul Apple.

Este posibil si ca pe suprafata microfonului sa se fi depus praful, iar in acest caz sa trebuiasca sa apelezi la un service.

Cu siguranta, indiferent de problema aparuta, trebuie sa dai un restart terminalului, iar daca acesta nu va functiona la parametrii optimi, sa ii dai un reset pentru a reveni la setarile din fabrica.

In cazul in care nici aceasta varianta nu functioneaza, atunci cu siguranta nu iti ramane altceva de facut decat sa iti duci terminalul intr-un service, iar expertii iti vor remedia problema in cel mai scurt timp.

digitalcomputer.ro

Be Sociable, Share!