Seo solutions by Seoday
Share Button

Ne este cunoscut tuturor faptul ca pe la inceputul anului 2000 Nokia era cel mai renumit brand din industria telefoanelor mobile, si ca practic nu prea avea vreun rival, pentru ca nimeni nu putea la acea ora sa produca telefoane la fel de bune, care sa poata concura cu dispozitivele de la Nokia.

In acea perioada, visul fiecarui adolescent, si nu numai, era sa poata sa isi cumpere cat se poate de repede un telefon Nokia. Cu siguranta la acea vreme, compania finlandeza se bucura cel putin de acelasi succes de care se bucura in prezent Samsung sau Apple.

Daca in aceasta perioada, lupta la varf pentru suprematia din industria telefoanelor mobile se da intre aceste doua companii gigante, anterior mentionate, ei bine, in momentul in care pe primul loc era Nokia, aceasta companie practic nu prea avea rival.

Odata cu trecerea timpului insa, au inceput sa apara tare din urma atat Apple cat si Samsung, iar mai apoi HTC, LG, si chiar si Sony, care si in perioada in care Nokia era la moda producea telefoane. Ei bine, aceste branduri incetul cu incetul au inceput sa depaseasca firma finlandeza atat in ceea ce priveste productia si vanzarea de telefoane, cat si in ceea ce priveste numarul fanilor.

Aceste branduri mai sus mentionate au inceput sa produca telefoane din ce in ce mai inteligente, iar odata cu trecerea timpului, au inceput sa apara si celebrele smartphone-uri, de care astazi se pare ca suntem dependenti.

Si Nokia a incercat sa tina pasul, si sa scoata pe piata smartphone-uri, insa nu a avut succesul de alta data. Doua modele de smartphone-uri pe care cei de la Nokia le-au propus fanilor au fost modelele Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820.

Aceste modele vin cu sistemul de operare Windows Phone 8, insa acest sistem de operare nu a fost deloc scutit de probleme, astfel ca foarte multi utilizatori au cautat de urgenta un service gsm specializat in Reparatii Nokia, si au dus de urgenta telefonul la reparat.

Datorita acestui lucru, cei de la Microsoft nu au stat cu mainile in san, astfel ca au efectuat deja primul update, si anume Windows Phone 8 Portico. Acest update va rezolva problema referitoare la deconectarea wifi in momentul in care ecranul dispozitivului este stins.

Aceasta actualizare de sistem vine si cu o imbunatatire pentru camera, astfel ca va reduce blur-ul care apare in anumite imagini.

Aceasta vestiune de actualizare a sistemului de operare aduce si imbunatatiri mesajelor, dar si respingerea automata a unui apel, printr-un sms.

Se pare ca acest update a fost special realizat pentru modelele Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820, insa si utilizatorii care detin un smartphone care are instalat sistemul Windows Phone 8, pot sa isi actualizeze sistemul, pentru a avea instalat Windows Phone 8 Portico.

Chiar daca se pare ca aceasta actualizare de sistem a rezolvat foarte multe dintre problemele pe care le detin aceste telefoane, totusi, nu foarte multa lume alege sa isi cumpere un astfel de telefon in momentul in care este un cautarea unui smartphone. Din pacate Nokia nu mai este ce a fost candva.

Be Sociable, Share!