Seo solutions by Seoday
Share Button

Deoarece cele mai noi dispozitive ale celor de la Apple au preturi destul de piperate, exista inca utilizatori care isi indreapta atentia spre modele precum iPhone 6s.

Acestea pot functiona perfect foarte mult timp, insa au existat si situatii in care dispozitivele iPhone 6s au intampinat diferite probleme, pe care le vom aminti in cele ce urmeaza.

Se poate intampla sa aveti si dvs. ghinionul la fel ca alti utilizatori ca atunci cand deschideti dispozitivul acesta sa aiba afisaj rosu, iar apoi dupa ce este deschis, ecranul sa devina rosu. Iata ce trebuie sa faceti in acest caz:

  • Incercati simultan sa tineti apasat butonul Sleep / Wake si butonul Home timp de 10 secunde sau pana cand vedeti sigla Apple. In unele cazuri, iPhone-ul va reporni in mod normal, dar problema ar putea reveni.
  • Exista posibilitatea ca aceasta sa fie o problema de software, care se refera probabil la o copie de rezerva corupta. Puteti incerca procesul de restaurare pentru a o remedia. Tineti apasat butonul Sleep / Wake pentru a opri iPhone-ul 6.
  • Asigurati-va ca calculatorul dvs. ruleaza cea mai recenta versiune de iTunes si conectati iPhone-ul cu un cablu USB. Acum, tineti simultan butoanele Sleep / Wake si Home timp de cateva secunde si cand dispozitivul se aprinde, eliberati butonul Sleep / Wake (Asteptati / Asteptati) continuand sa tineti apasat butonul Home (Acasa. Ar trebui sa obtineti ecranul Conectati-va la iTunes si puteti renunta la butonul Acasa. Apoi, urmati procedura de restaurare prin iTunes.
  • De asemenea, este posibil ca acesta sa fie un fel de defectiune hardware si, in acest caz, va trebui sa contactati Apple sau sa vizitati un magazin Apple si sa vedeti daca nu vi se ofera un dispozitiv iPhone nou.

Unii utilizatori de iPhone s6 au observat ca brusc le apar imaginile marite pe ecran. Este destul de obisnuit sa auziti rapoarte despre imagini sau pictograme marite pe ecranul iPhone, ceea ce face dificil pentru oameni sa vada corect sau sa navigheze. Exista o sansa buna ca acest lucru sa fi fost cauzat de caracteristica de accesibilitate Zoom, si este usor de rezolvat. Iata ce aveti de facut daca treceti printr-o astfel de situatie:

  • Tineti trei degete impreuna si atingeti dublu ecranul si ar trebui sa vedeti lucrurile sa revina la normal.
  • Pentru a va asigura ca nu se intampla din nou, accesati Setari> Generale> Accesibilitate si dezactivati Zoom.

Au existat si situatii in care utilizatorii au constatat ca bateriile dispozitivelor iPhone 6s nu rezistau foarte mult timp incarcate. Unii au incercat diferite solutii pentru a prelungi durata de viata a bateriilor, iar aceste solutii au avut rezultate, in timp ce altii au optat pentru achizitionarea unui acumulator iPhone 6s nou.

Pe langa problemele legate de durata de viata a bateriei, unii utilizatori s-au confruntat si cu probleme in ceea ce priveste incarcarea. De multe ori incarcatoarele au fost cele problematice, iar solutiile s-au rezolvat rapid.

Una peste alta insa, dispozitivele iPhone 6s pot sa faca inca fata cerintelor utilizatorilor, chiar daca au ceva vechime pe piata, asa ca pentru fanii iPhone care nu isi permit un model mai nou, un asemenea dispozitiv poate fi telefonul perfect.

Be Sociable, Share!