Seo solutions by Seoday
Share Button

Crearea unui site nu e atat de simpla precum ar putea crede unii. Crearea unui site web necesita o activitate de cateva zile, timp in care specialistii se ocupa de tot ceea ce trebuie ca la final, site-ul sa arate foarte bine din punct de vedere estetic.

Inainte insa de a apela la o firma care se ocupa de web design, trebuie sa vezi un portofoliu web design al firmei respective, potrofoliu pe care il gasesti pe site, daca bineinteles ai dat de o companie serioasa.

Daca ai nevoie de o indrumare, iti recomandam sa intri pe www.itexclusiv.ro si sa vezi cum arata portofoliu web design al unei firme care ofera cele mai calitative servicii pentru clientii sai.

Daca te intrebi ce poate contine un portofoliu web design, afla ca nu e altceva decat o rubrica ce contine site-urile create de firma respectiva de-a lungul timpului. Intri in categoria destinata portofoliului, dai click pe site-ul pe care vrei sa-l vezi si automat ajungi pe un site creat de respectiva companie.

De ce e important ca un site sa aiba un astfel de portofoliu?

•    Pentru ca e foarte important pentru clienti

Cand lucrezi intr-un domeniu in care oferi produse, clientilor le e mai usor sa evalueze calitatea lor. Cand vine vorba de servicii, lucrurile sunt putin mai complicate, insa nu imposibile. E important sa gasesti o modalitate prin care sa le prezinti clientilor cum arata ceea ce tu comercializezi. Asa se intampla si cu site-urile web, fapt pentru care portofoliile sunt importante.

digitalcomputer.ro

•    Pentru ca asa arati ca esti o firma serioasa

Din moment ce te ocupi de crearea pagnilor web si nu ai pe site un portofoliu, astfel incat clientii sa poata vedea exact ce fel de site-uri realizezi tu, nu vei fi catalogata drept o persoana serioasa care se ocupa cu astfel de activitati. Daca ai insa un portofoliu, arati faptul ca te mandresti cu ceea ce faci si ca oferi servicii de calitate.

•    Pentru ca asa poti atrage mai multi clienti

Daca site-urile pe care le creezi sunt realizate intr-adevar corect si responsabil, cu siguranta se va vedea din portofoliu. Pentru aceasta insa, trebuie sa le lasi acces liber vizitatorilor la portofoliu. Daca intr-adevar ei vor fi multumiti de cum arata site-urile de care te ocupi, sansele de a fi cautat in viitor sunt destul de mari.

Nu ignora importanta unui portofoliu, in cazul in care te ocupi de crearea site-urilor web, fie ca esti o companie mai mare sau o persoana fizica. Orice client are dreptul si dorinta de a vedea modul tau de a aborda lucrurile in aceasta privinta, fapt pentru care un astfel de portofoliu ii va fi foarte folositor. In schimb si tu ai o multime de beneficii, pentru ca oamenii vor prinde mai usor incredere in tine vazand ca iti expui site-urile create, fapt care poate insemna increderea ta in serviciile de claitate pe care le poti oferi.

Be Sociable, Share!