Seo solutions by Seoday
Share Button

In prezent sunt mai mult de 2 miliarde de useri in retelele de socializare din intreaga lume si numarul acesstora creste in fiecare an cu aproximativ un sfert.

Statistic vorbind noua din zece firme au activitate pe retelele sociale. In prezent adaptarea si integrarea in raport cu social media devine destul de rapid o operatie standard in toate firmele.

Social media in privat. Actiunea din social media tinde sa se mute in doua locuri unice si private si anume aplicatiile pentru mesaje si grupurile private.

digitalcomputer.ro

Ne apropiem destul de relede de alt tip de social media, unde tot ceea ce se intampla devine public dar cel mai valoros continut se gaseste pe grupurile private unde au intrat anumiti indivizi. Este destul de interesant si faptul ca noile tipuri de comunicare se fac in general mobile.

Este posibil sa fie nevoie sa platim pentru mai mult trafic. Schimbarile importante in sensul acesta vin de la Twitter. Cei care fac investitii in retelele de socializare sunt brandurile si companiile cu activitati in comert si vor sa vada cum se poate dezvolta afacerea fara sa urmareasca musai profitul.

Acesta devine necesar dupa ce cresterea se opreste. Twitter a facut un algoritm care afecteaza modul in care userii vad unele tweeturi in anumite stramuri.

Google are page rank caruia nu i-au mai facut update, facebook are edge rank si twitter urmeaza sa aiba tweet rank si va lua in calcul in primul rand reclamele si publicitatea. Publicitarii vor trebui sa se asigure ca au un trafic cat mai mare doar prin reclamele nisate.

Pentru oferte complete de promovare va recomandam sa intrati pe optimizare seo Brasov.

Companiile trebuie sa isi adapteze strategiile din social media tinand cont de oameni si conceptul de contintul adaptive va deveni un cuvant de ordine pentru companii.

Cu cat colaboram mai mult si ne apropiem de utilizatorii interesati cu atat este mai necesar sa ne adaptam comunitatii din care ei fac parte si nevoilor lor pentru a avea un succes garantat.

Comunicarea cu userii in mod direct si cu clientii trebuie sa fie tot timpul la intaltime si sa asigure un limbaj care sa se adapteze celor din spatele profilelor.

Va trebui sa gandim in asa fel incat sa discutam cu oamenii ceea ce ii intereseaza si nu neaparat ce ne intereseaza pe noi, pentru a putea vinde.

Visual marketingul ar trebui personalizat pentru fiecare platforma sociala. Companiile se vor adapta si vor face un plan solid despre modul in care vor comunica cu plublicul tinta.

Puteti pune filmulete si filme, grafice, si alte astfel de elemente care sa atraga. Este foarte important sa cream continuturi de tip ancora pentru site-ul companiei si sa il fragmentam in bucati contextuale pentru fiecare platforma sociala.

Si live video este un element important. unele tipuri de live casting pot sa treaca la alte nivele si sa ofere si servicii de 360 de grade userii avand posibiltatea de a misca telefon pentru a obtine o experienta inedita ca si cand se afla intr-un anumit loc. De asemenea sunt importante si experientele 3D.

Be Sociable, Share!