Share Button
programe depozite - Crosspoint WMS de la Pointlogistix

programe depozite – Crosspoint WMS de la Pointlogistix

Stim cu totii ca lumea comertului electronic este un peisaj in continua schimbare, in care companiile trebuie sa se adapteze permanent. In aceasta lume un logo stralucitor sau chiar cel mai bun produs de pe piata, sunt complet inutile daca nu sunt dublate de o solutie software care sa ajute o afacere sa fie mereu la curent cu cerintele consumatorilor.
Orice afacere are nevoie de un software solid de management de depozit, pentru a fi la curent cu actiunile concurentei. Printre numele cele mai mari de pe piata autohntona de E-commerce, Fashion Days este un business cu o notorietate fantastica si un grad ridicat de satisfactie din partea clientilor, care a avut incredere in solutia software propusa de Point Logistix – Crosspoint WMS, pentru eficientizarea si fluidizarea tuturor proceselor la nivel de depozit, iar rezultatele nu au intarziat sa se reflecte si in pozitia sa pe piata.
Iata mai jos cateva moduri in care un soft WMS poate ajuta o companie sa reziste si sa faca fata concurentei pe piata E-commerce.

Integrarile software

O caracteristica esentiala a software-ului de management al depozitelor este capacitatea sa de a actiona ca un hub si conector pentru alte programe de E-commerce. Un WMS reuseste sa conecteze toate canalele de comert electronic, astfel incat stocurile sa poata fi actualizate pe canale. Deoarece comertul electronic se desfasoara online, este nevoie de un software de gestionare a depozitelor care va permite unei firme sa se conecteze la canalele online potrivite, astfel incat sa poata concura cu alti vanzatori din spatiul respectiv.
Integrarile software sunt de asemenea importante pentru modele de afaceri noi si diferite, in curs de dezvoltare. De pilda, un distribuitor omni-channel cu mai multe centre de distributie va avea nevoie de un WMS care sa gestioneze locatiile si stocurile din fiecare locatie si de pe fiecare canal de vanzare, fie el online sau offline.

Scalarea

Este important ca orice companie sa aleaga un software de management al depozitului care sa creasca odata cu afacerea. Doar pentru ca o afacere este mica in prezent, nu inseamna ca asa va ramane mereu, iar daca exista dorinta de evolutie si extindere, exista si nevoia unei solutii construite cu functii care sa contribuie la acest tip de trecere.
Software-ul WMS este excelent pentru crearea fluxurilor de lucru si a listelor eficiente de colectare. Pentru orice business care isi doreste sa evolueze, crearea acestor fluxuri de lucrui in cadrul unui WMS este esentiala pentru a fi competitiv in piata.

Seo solutions by Seoday

Personalizarea

Software-ul WMS ideal pentru o firma ce activeaza in domeniul E-commerce este acela care poate fi adaptat nevoilor afacerii. Echipa de management a companiei va trebui sa lucreze cu dezvoltatorii software-ului pentru a implementa caracteristicile si integrarile necesare in prezent, stiind clar ca ele vor putea fi schimbate in viitor.

Accentul pe tehnologie

Daca lumea comertului electronic evolueaza, tehnologia evolueaza si mai rapid! Iata de ce solutia WMS ideala este aceea care pune accent pe tehnologie si pe dezvoltare. Nicio companie nu are nevoie de sisteme rezistente la schimbare, ci de sisteme care mizeaza pe tehnologie si pe dezvoltare.

Caracteristicile de top

digitalcomputer.ro

Desigur, ajungem si la caracteristicile software-ului WMS perfect. Un WMS ar trebui sa fie construit cu caracteristicile standard de urmarire a stocurilor si capacitatea de integrare a software-ului, dar ar trebui sa ofere, de asemenea, si functii noi pentru a face fata schimbarilor din industrie. Dezvoltarea permanenta de functii noi, care sa raspunda cerintelor consumatorilor va face orice business sa straluceasca in fata concurentei!

Be Sociable, Share!