Seo solutions by Seoday
Share Button

De ceva timp, ZTE a derulat un program pentru a aduna ideile pentru conceptia de smartphone-uri. Baza pentru aceasta este de a colecta ideile consumatorilor pentru a construi cel mai bine, tipul de dispozitiv pe care il doresc consumatorii.

Unii ar putea sa nu fie de acord cu aceasta filozofie, dar ZTE a ajuns la extrem, cu programul lor X (CSX), unde X reprezinta orice dispozitiv mobil fizic posibil, pe care consumatorii il pot visa. Vrei huse telefoane? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Programul CSX al companiei ZTE incepe sa dea rezultate cu anuntul primului smartphone al companiei ZTE, Hawkeye. Dat fiind ca aceasta este o modalitate foarte experimentala de a dezvolta un smartphone, ZTE se indeparteaza de la metodele sale standard de dezvoltare si distributie.

Au creat o campanie Kickstarter, care, deocamdata, va servi si ca magazin pentru achizitionarea telefonului. Acum, obiectivul este stabilit la 500.000 USD, iar cu fiecare telefon la 200 de dolari se pare ca ZTE spera sa vanda cel putin 2500 de unitati, ceea ce pare fezabil chiar si pentru un dispozitiv de nisa foarte bun.

Cele doua caracteristici principale ale telefonului Hawkeye care au provenit de la consumatori sunt abilitatea de a naviga pe interfata utilizand miscarea ochilor si includerea unei carcase adezive, care permite conectarea telefonului la suprafete. Este demn de remarcat faptul ca Samsung a pus in aplicare ochelari de urmarire pentru a controla UI in trecut, lucru ce nu a functionat bine din cauza problemelor legate de urmarire, tulpina ochilor si lipsa generala a sensului de miscare a unui UI inteligent.

Carcasa cu adeziv reprezinta am putea spune o caracteristica convenabila si, desi nu vedem cu adevarat utilitatea acesteia, este evident ceva care a fost propus pentru ZTE si sustinut de suficienti utilizatori, in asa fel incat a fost ales sa fie pus in productie. Pana acum nu au existat prea multe detalii despre Hawkeye la interior, dar acum avem o idee despre cum arata specificatiile si vi le aratam si voua in lista de mai jos:

                                                                                      ZTE Hawkeye
SoC Qualcomm Snapdragon 625
8 x 2.0GHz Cortex A53
Memoria RAM 3GB
Display 5.5″ 1920 x 1080
Marime / Dimensiuni 156.4 x 75.8 x 7.9mm
Baterie 3000 mAh
Camera Principala 12MP + 13MP
“Optical Zoom”
PDAF
Camera frontala 8MP
Stocare 32GB
Conectivitate I/O USB Type-C connector, 3.5mm audio, dual SIM, NFC
Senzor de amprenta DA
Sistem de operare Android 7.0 Nougat
Pret $199 USD

Dupa cum puteti vedea, mai lipsesc unele detalii, dar specificatiile disponibile ofera o idee buna in legatura cu locul in care ZTE Hawkeye se afla pe piata. Nu exista fotografii reale ale lui Hawkeye inca, partial datorita faptului ca ZTE are inca o multime de idei cu privire la design-ul pe care il vor implementa, inclusiv alegerile de culoare si materialele folosite, desi ultima parte va fi, evident, limitata la un anumit nivel de costul telefonului. Totusi, telefonul va fi lansat destul de curand si vom putea observa toate detaliile.

digitalcomputer.ro

Be Sociable, Share!