digitalcomputer.ro
Share Button

Cei care au telefoane inteligenete probabil ca au cheltuit destul de mult pe ele si isi doresc sa le stie in siguranta. Dar nu de fiecare data putem sa avem grija si sa evitam toate accidentele care pot sa apara.

Se intampla sa fim grabiti, sau sa nu fim atenti. Este normal si uman la cat de repede suntem nevoiti sa traim uneori. De aceea multi dintre noi stim deja cateva exemple cand telefonul a avut de suferit si stim foarte bine cat este de important sa utilizati o protectie in plus care poate sa fie reprezentata foarte bine de husele pentru telefon.

Nu uitati sa cumparati exact husele facute pentru tipul de telefon pe care il aveti, deci daca telefonul este Samsung atunci veti avea nevoie de huse Samsung.

Este necesar sa tineti cont de tipul de telefon pe care il aveti pentru ca husele produse pentru alte tipuri de telefoane desi par ca se potrivesc in sensul ca husa se muleaza perfect pe carcasa telefonului, pot sa va perturbe anumite functionalitati.

Unele astfel de huse pot acoperi obiectivul de la camera video, altele pot acoperi jack-ul, spatiul pentru card, spatiul pentru incarcator sau butoanele de volum si de blocare ecran.

Dupa ce pe piata au aparut telefoane din ce in ce mai subtiri care au ecrane din ce in ce mai mari desigur a crescut si riscul de apartie a accidentelor si de aceea suntem nevoiti si este chiar necesar sa incepem sa cautam acele metode care ne ajuta sa protejam telefoanele pentru ca stim cu totii cat este de incomod ca dupa ce ne-am cumparat un telefon sa apara zgarieturile sau mai rau sa ne trezim cu ecranul spart doar pentru ca nu am protejat corect dispozitvul.

Telefoanele Samsung sunt recunoscute nu numai pentru performante dar si pentru preturile destul de mari si in cazul acesta dupa ce ne cumparma un asemenea telefon este evident ca vom vrea sa il mentinem in stare perfecta pentru cat mai mult timp si aici intervin husele care ne ajuta foarte mult sa ne protejam telefoanele.

Husele pentru telefon sunt achizitii nesemnificative prin comparatie cu preturile pe care le au telefoanele si care au rolul de a mari durata de viata a telefonaelor si de a le proteja cat mai bine in caz de socuri sau de alte accidente.

Va recomandam sa cumparati husele pentru telefon tinand cont de mai multe cirterii cum ar fi materialul din care se fac husele pentru telefon si va recomandam sa evitati plasticul pentru ca acesta nu este rezistent. Cele mai bune alegeri de materiale sunt silconul, aluminiu sau PVC-ul.

Tot un criteriu prin care puteti alege sa cumparati huse de telefon este ce vrem de la accesoriile respective. Putem sa avem nevoie de o buna protectie la socuri, la accidente sau la lovituri, sa utilzam ecranul fara sa scoatem tot timpul husa sau sa avem un aspect cat mai iesit din comun si sa atragem priviri in momentul in care scoatem telefonul?

Indiferent ce veti raspunde, va trebui sa stiti aceste detalii inainte de a merge sa cumparati husa.

Be Sociable, Share!