Share Button

Indiferent de forma pe care o aveti, exista rochii de zi care va pot distruge aspectul. Indiferent daca aveti forme voluptoase, o talie definita, sau sunteti inalta ori scunda, o rochie lunga este un element necesar pentru o  femeie bine imbracata.

Odata ce ati inteles forma corpului dumneavoastra, precum si modul de selectare a designului corect, puteti purta cu incredere o rochie moderna sau de epoca lunga.

Rochii lungi de zi si de seara vin intr-o gama larga de culori, printuri si stiluri. Culorile intense se potrivesc pe  aproape orice tip de corp si creeaza o iluzie de inaltime pentru cele care prefera sa para inalte. Imprimeurile indraznete si stralucitoare sunt rochii frumoase de primavara si vara.

Cu toate acestea, pentru femeile minione, microprinturile sunt mai bune decat florile mari. Femeile care au forme definite, si au forma de clepsidra ar trebui sa evite dungile orizontale, deoarece acestea fac corpul sa arate mai lat.

Femeile cu bazinul lat si forma de clepsidra arata bine in rochii maxi. Rochiile lungi, tocurile si curele va ajuta sa va scoateti formele in evidenta in timp ce ascund orice defectiuni. Purtarea de rochii care nu au maneci, curele subtiri, paietele plasate strategic, sau crapaturile extra-lungi au darul de a atrage privirile si de a capta atentia departe de zonele cu probleme.

Femeile cu solduri mai mari decat bustul si umerii evita uneori rochiile lungi, dar nu trebuie sa va faceti griji. Rochiile lungi pot flata orice forma de corp. Cheia este de a accentua partea de sus a rochiei. Rochiile scurte sau rochiile cu trena, care sunt mai usoare in partea de sus si mai pline pe partea inferioara, trag privirile in zona de sus.

Femeile cu forma dreptunghiulara sunt cele ale caror solduri si umeri sunt de aproximativ aceeasi dimensiune, dar care au o linie a bustului mai mica. Numite persoane atletice de multi designeri, aceste femei se pot bucura de o gama completa de rochii lungi. Rochiile inguste permit femeilor sa para inalte si rochiile grecesti arata bratele tonifiate.

Seo solutions by Seoday

Mare intrerupta

Femeile cu busturi mai mari pot gasi provocari atunci cand cauta haine care se flatheaza fara a atrage atentia asupra liniei de bust. Draperiile largi ale rochiilor lungi se potrivesc cu bine cadrului greu. Gasirea unei forme magulitoare este mai usoara daca femeia cauta un echilibru in rochie.

Un gat V prezinta claviculele, in timp ce manecile cu cap si curelele largi atrag atentia asupra umerilor si bratelor si ascund curelele. Rochii clasice de infasurare functioneaza bine pentru femeile cu linii de bust mai mari.

Petitie inaltime

Desi este adevarat ca rochii lungi sunt mai plat, femei subtiri, femei de alte tipuri de corp nu ar trebui sa se teama sa aleaga o rochie lunga. Femeile scurte pot trage cu usurinta rochiile lungi atunci cand sunt imperecheate cu tobe dragute sau talie inalta.

digitalcomputer.ro

Liniile A si curelele incrucisate functioneaza bine, la fel ca stilurile care curg, precum si culorile unice. Evitati rochia coapsei, deoarece acest stil are nevoie de multa picior pentru a se desprinde.

Be Sociable, Share!