Share Button

Daca te afli in cautarea pachetului de web hosting potrivit, trebuie sa cunosti inainte de toate cat mai multe detalii despre cele mai populare solutii de hosting, si trebuie sa stii cum sa alegi firma de web hosting potrivita.

Asadar, cel mai popular tip de web hosting este fara doar si poate shared hosting-ul (gazduirea partajata). Atunci cand discutam despre shared hosting, discutam despre un server mare, care gazduieste o multime de site-uri, carora le aloca un anumit numar de resurse.

Daca toate site-urile consuma resursele alocate si nu depasesc acest numar de resurse, totul este perfect iar fiecare site functioneaza fara probleme. In caz contrar, daca un site consuma mai multe resurse, celelalte site-uri au de suferit.

digitalcomputer.ro

Al doilea tip de hosting in ceea ce priveste popularitatea este serverul VPS. Aici discutam despre inchirierea unui spatiu privat pe un server, ceea ce inseamna ca resursele sunt mai multe, iar site-ul nu va mai fi afectat de catre alte site-uri care consuma mai multe resurse, la fel ca in cazul anterior prezentat.

Aceasta este solutia ideala pentru site-urile sau blogurile care incep sa aiba un trafic din ce in ce mai mare. Apoi, urmeaza gazduirea dedicata, care ofera cele mai multe resurse, trafic necontorizat si care confera serverul dupa bunul plac.

Acest tip de hosting necesita si cunostinte de programare, pentru administrarea serverului, si costa si mai multi banuti. De regula, spre acest tip de hosting isi indreapta atentia cei care detin magazine online, sau cei care au foarte – foarte multi vizitatori unici in fiecare zi pe site.

Ei bine, acum ca am vazut care sunt cele mai populare pachete de hosting, cu siguranta trebuie sa vedem si cum se alege un furnizor de asemenea servicii.

Seo solutions by Seoday

Informatia este cea mai importanta, asa ca daca trebuie sa alegi un furnizor de hosting, trebuie neaparat sa te informezi. Exista forumuri de specialitate unde poti afla parerea si experientele altor proprietari de site-uri sau bloguri, iar astfel iti vei putea crea o impresie despre fiecare furnizor in parte.

Apoi este foarte important sa te informezi daca beneficiezi permanent de suport tehnic. Acesta este cel mai important detaliu atunci cand alegi furnizorul de hosting.

Nu se stie niciodata cand site-ul tau poate avea probleme, asa ca pentru remedierea problemei ai nevoie de asistenta, asa ca un furnizor care iti ofera asistenta tehnica 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 reprezinta cea mai buna solutie.

Trebuie sa tii cont deasemenea si de numarul de site-uri gazduite pe un server, daca alegi shared hosting-ul. Acest aspect este important, pentru ca daca sunt foarte multe site-uri gazduite pe un server, sansele ca unul dintre acele site-uri sa consume mai multe resurse decat cele alocate iar site-ul tau sa aiba de suferit sunt destul de mari.

Pretul pachetului de hosting reprezinta un alt aspect important care trebuie luat in considerare atunci cand vrei sa alegi un furnizor de web hosting.

Asadar, acestea sunt detaliile de care trebuie sa tii cont pentru a alege cel mai bun furnizor de gazduire web.

Be Sociable, Share!