Share Button

Ofertele de la http://www.remsimobiliare.ro te ajuta sa gasesti o locuinta de inchiriat sau una pe care sa o cumperi pentru tine si familia ta.

Pentru cei care sunt la prima experienta de acest fel, e necesar ca ei sa determine foarte clar ce buget au la dispozitie pentru locuinta pe care o doresc. Bugetul trebuie stabilit inainte de a demara procesul cautarii unei locuinte potrivite pentru tine.

Daca vrei sa iei un credit de la o banca, vei fi nevoit sa aduci mai multe documente si sa completezi formulare in care sa arati ce credit poti lua pentru locuinta pe care tu o doresti. In urma determinarii cheltuielilor pe care le ai si a veniturilor tale totale, iti va fi aprobat un credit pana la o anumita suma de bani.

Seo solutions by Seoday

Cumpararea unei case implica si alte cheltuieli. Trebuie sa platesti si o evaluare din partea unui evaluator specializat si sa achiti mai multe taxe si comisioane la semnarea actelor de achizitie.

Poti avea parte si de surprize dupa ce cumperi o locuinta, in special in cazul cladirilor vechi. Acestea necesita uneori investitii facute de proprietari, iar ele nu sunt deloc mici. Poti apela si la o agentie imobiliara pentru a gasi casa pe care o doresti, insa nu trebuie sa te bazezi exclusiv pe informatiile pe care agentul imobiliar angajat ti le ofera.

Luna de luna nu vei plati numai rata la casa, ci si reparatiile si intretinerea ei, plus taxele datorate statului ca urmare a cumpararii unui imobil.

Niciodata nu e bine sa cumperi o casa bazandu-te pe banii pe care nu ii castigi in prezent, ci pe banii pe care tu estimezi ca ii vei castiga in viitor. Piata imobiliara este dependenta de cea financiara si de problemele pe care aceasta le are.

digitalcomputer.ro

Drept urmare, suma lunara de care ai nevoie pentru casa ta va fi mai mare decat in primele estimari pe care tu le faci. Atunci cand vei merge sa vezi locuinta pe care te gandesti sa o cumperi, trebuie sa fii atent la multe detalii si ar fi bine sa fii insotit de o alta persoana care sa cunoasca multe lucruri in domeniul imobiliar.

Agentul tau imobiliar poate fi si el de mare ajutor in aceasta privinta si poate pune intrebari proprietarului, daca doreste sa afle ceva in mod special. Locuintele au avantaje si dezavantaje, acelasi lucru fiind valabil si in cazul cartierelor in care ele sunt situate. Trebuie sa ai cunostinte si in domeniul constructiilor pentru a putea sa iti dai seama daca materialele folosite la construirea unei case sunt de calitate buna.

Daca nu vrei neaparat sa cumperi o locuinta intr-un cartier central al orasului tau, poti opta si pentru un asamblu rezidential situat la marginea orasului. In plus, marile orase au langa ele comune in care pretul locuintelor si al terenurilor este foarte scazut. Si aceasta solutie este una buna pentru tine, daca bugetul pe care il ai disponibil nu este ridicat.

Be Sociable, Share!