digitalcomputer.ro
Share Button

Service-urile GSM sunt cautate pentru tot felul de reparatii. Uneori clientii vor o inlocuire acumulator iPhone, alteori o schimbare de display. Fiecare client vine cu tot felul de probleme pe care cei de la service trebuie sa le rezolve cat mai bine astfel incat clientii sa fie multumiti.

O inlocuire acumulator iPhone ca la carte poti avea atunci cand apelezi la un service GSM respectabil. Unde gasesti un astfel de service? Pe www.servicegsm.ro.

E important sa te tina bateria cat mai mult la orice telefon, nu doar la iPhone. Ai nevoie de baterie atunci cand vrei sa initiezi apeluri, cand vrei sa faci fotografii, cand vrei sa asculti muzica, etc.

Multi dintre posesorii de smartphone se plang de faptul ca fotografiile nu sunt clare. Nu poti sa iti cumperi un telefon la un pret rezonabil care sa aiba caracteristicile unui telefon extrem de scump. Cand insa nu iti permiti un telefon la sute de euro, iti iei unul mai ieftin si rezolvi problema fotografiilor prin diverse trucuri. Iata care sunt acestea:

•    Nu folosi zoom-ul
Daca nu ai un telefon cu un zoom optic, nu folosi zoom-ul atunci cand faci fotografii. Acestea in nici un caz nu vor iesi clare, ci foarte pixelate. Daca vrei sa faci fotografii clare, apropie-te mai mult de locul sau de persoane pe care vrei sa o fotografiezi.

•    Fa mai multe fotografii
Cand faci fotografii cu telefonul, fa mai multe fotografii. De ce? Pentru ca uneori fara sa iti dai seama poti misca foarte usor mana si fotografia iese in ceata, alteori daca fotografiezi persoane, acestea pot iesi cu ochii inchisi si asa mai departe. In plus, nu te costa nimic. Nu e ca si cum ai face fotografii pe un film pe care mai apoi trebuie sa il developezi. Nici nu se mai aude acum de astfel de practici. Fa cat mai multe fotografii pentru a avea de unde sa alegi fotografia perfecta.

•    Sterge lentilele
Inainte de a face fotografii, sterge lentilele, deoarece se poate aduna pe ele praful, iar acest lucru afecteaza calitatea fotografiilor. Chiar daca folosesti o husa de protectie, camera tot expusa e.

•    Mareste contrastul
Claritatea fotografiilor este mai buna atunci cand maresti contrastul. Foloseste setarile pe care le ai pentru a te bucura de cele mai clare poze.

•    Foloseste aplicatiile pentru fotografii
Poti gasi o multime de aplicatii care te ajuta sa realizezi tot felul de fotografii cu tot felul de efecte. Aceste afecte te ajuta sa realizezi fotografii de calitate astfel incat sa te bucuri de ele atunci cand doresti.

Acestea sunt o parte din lucrurile pe care le poti face pentru a realiza fotografii de calitate. Mai sunt si alte lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere, cum ar fi nivelul de luminozitate, alte setari,  accesoriile pe care le poti folosi sau activitatea post-procesare. Tine cont de toate si cu siguranta vei gasi solutiile potrivite pentru a te bucura de fotografii clare chiar si atunci cand nu ai o camera foto a telefonului foarte performanta.

Seo solutions by Seoday

Be Sociable, Share!