Share Button

Te-ai decis sa-ti cumperi o carcasa noua pentru smartphone? Cea mai performanta carcasa telefon, poate fi gasita pe AccesoriiGsm.ro.

Cate ceva despre pret.

Cand vine vorba despre pretul carcaselor, rareori vei gasi cel mai bun pret intrand pe website-ul producatorilor sau pe
cel al unui carrier (operator de telefonie mobila).  In momentul in care ai identificat husa sau carcasa pe care ti-o doresti, fa o comparatie intrand pe mai multe website-uri de accesorii pentru telefoanele mobile.

Din acest punct de vedere, cele mai bune website-uri pe care poti intra sunt Amazon si eBay, asta daca te afli undeva in strainatate si doresti sa-ti cumperi online.

Poti comanda huse si carcase de pe aceste website-uri majore si daca locuiesti in Romania, dar va trebui sa platesti transportul, care nu este unul ieftin (in functie de numarul de km pe care va trebui sa-l parcurga fizic carcasa, pana la tine).

Trebuie sa mentionam de asemenea ca unii producatori de carcase iti vor oferi garantii pe viata, in timp ce de la altii nu vei beneficia decat de garantii minime, de maxim 1 an.

Fa-ti temele.

Daca nu esti hotarat asupra carcasei pe care doresti sa ti-o cumperi, caut-o pe internet, unde vei gasi diverse review-uri despre aceasta. Daca nu vei gasi review-uri, cel putin poti gasi simple pareri ale utilizatorilor care au folosit-o, pentru a-ti face o idee despre cum se va comporta, o data cumparata.

Daca nici macar acest lucru nu-l poti gasi despre un anumit model, cauta review-uri sau pareri despre carcase sau huse asemanatoare din aceeasi categorie de pret  si de la acelasi producator. Daca acestea au review-uri bune, in general nu exista un motiv solid pentru care ai putea crede ca modelul tau este total diferit, din acest punct de vedere. In concluzie, il poti cumpara cu incredere.

Alege-i feature-urile.

Poate iti doresti o carcasa cat mai rezistenta pentru smartphone, care sa-i ofere acestuia cel mai inalt grad de securitate posibil sau poate iti doresti o carcasa ce poate adauga functionalitati noi telefonului (cu baterie externa, cu memorie sau porturi care nu sunt prezente initial pe telefon). Inainte de a cumpara o anumita carcasa, trebuie sa decizi ce functionalitati ai dori sa aiba aceasta, in afara de cea standard de protectie a telefonului.

Pe de alta parte, daca iti doresti doar o carcasa simpla, care sa asigure o protectie moderata si care nu are si alte facilitati, vei plati o suma mult mai mica decat daca ai alege o carcasa de top, construita din materiale premium si care extinde plaja de functionalitati ale telefonului tau.

Seo solutions by Seoday

Cu toate astea, chiar si carcasele de acest tip, pot fi gasite la diverse promotii si pot fi perioade ale anului in care le poti achizitiona foarte ieftin, aproape la pretul unei carcase normale. In acelasi timp, trebuie sa tii cont de faptul ca acele carcase construite din materiale premium si care adauga functionalitati importante, sunt mai grele decat cele normale si vor modifica (in majoritatea cazurilor) design-ul exterior original al telefonului tau.

Be Sociable, Share!