Share Button

In momentul in care vine vorba despre achizitionarea unui echipament, cu siguranta parerile sunt impartite, astfel ca unii utilizatori isi indreapta atentia spre PC-uri, in timp ce alti utilizatori opteaza fara a mai sta pe ganduri, pentru laptopuri.

Cu siguranta atat un laptop cat si un PC, sunt echipamente bune si performante pe care le poti utiliza acasa fara probleme, insa se pare ca in ultimul timp, cei mai multi dintre utilizatorii care isi doresc un astfel de echipament, se orienteaza mai mult spre laptopuri.

Acest lucru este oarecum firesc, daca stam sa tinem cont de faptul ca un laptop este egal din punct de vedere al performantelor cu un PC, sau poti sa gasesti laptopuri mult mai performante decat PC-urile, insa sunt mult mai usor de transportat, astfel ca il poti lua cu tine in pat, il poti utiliza pe birou sau il poti duce oriunde.

Seo solutions by Seoday

In cazul in care iti doresti un laptop performant, cu siguranta atentia ta se va indrepta spre modelele noi sau spre modelele refurbished, in timp ce daca ai nevoie de un echipament care va fi folosit in scopuri normale, vei putea alege si un model second hand.

Indiferent de ce model de laptop iti vei cumpara, trebuie sa tii cont de faptul ca tastatura echipamentului este cea mai des utilizata zona a acestuia, astfel ca nu este de mirare faptul ca ea se murdareste foarte des.

Chiar si atunci cand mananci deasupra echipamentului, firimiturile de mancare pot sa ajunga pe suprafete mari pe taste sau chiar si pe sub taste. Deasemenea, in cazul in care uiti sa te speli pe maini inainte de a utiliza laptopul, petele de grasime pot sa afecteze si ele echipamentul, iar din aceste motive, trebuie sa stii cum se realizeaza procesul de curatare a tastaturii laptopului.

Mai intai de toate trebuie sa scoti fiecare tasta din suportul propriu. Acesta este primul si totodata cel mai dificil pas pe care il ai de facut. Poti sa scoti afara tastele utilizand o surubelnita normala, dar care sa fie cat se poate de subtire. Cu siguranta tastele vor iesi foarte usor din mecanismul de prindere, si vor putea sa fie puse la loc, la fel de usor.

Dupa ce vei efectua acest prim pas, va trebui sa folosesti o bucata de vata imbibata in spirt sanitar, iar mai apoi sa cureti cu o foarte mare atentie spatiul dintre toate tastele. Nu trebuie sa atinci nici un fir si nici suportul de prindere.

Intre timp, pana cand vei curata aceste spatii, ar fi bine sa pui toate tastele intr-un bol cu apa si detergent pentru ca ele sa se inmoaie, si le vei tine acolo aproximativ o jumatate de ora. Dupa ce se usuca tastele, si ai si terminat de curatat acele spatii, poti incepe sa montezi la loc tastele.

In cazul in care nici dupa ce ai reusit sa cureti tastatura, nu esti multumit de felul in care aceasta arata, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca poti sa gasesti o multime de tastaturi laptop la magazinele de specialitate, sau chiar si la magazinele online.

digitalcomputer.ro

Deasemenea, tastatura pentru laptop, poti sa gasesti si la un service de specialitate, iar daca o vei cumpara de acolo, o vor putea monta specialistii.

Be Sociable, Share!