Seo solutions by Seoday
Share Button

Cu toate ca achizitionarea telefonului inteligent preferat poate costa mai mult decat ne-am dori, este imposibil uneori sa evitam diferitele accidente care pot pune in pericol functionalitatea dispozitivului. Nu putine sunt persoanele nevoite sa isi inlocuiasca ecranul tactil sau sa efectueze alte reparatii la propriul smartphone, doar din cauza unei clipe de neatentie.

Daca va gasiti in situatia de a fi nevoiti sa inlocuiti ecranul tactil al unui telefon Samsung, nu trebuie sa va ingrijorati. Platforma web www.magazingsm.ro va pune la dispozitie o varietate de ecrane tactile, potrivite telefonului dumneavoastra.

Ecranul smartphone-ului Samsung s-a crapat? Il veti putea inlocui cu unul nou mult mai usor decat credeti. Inainte de toate, este important sa intelegeti cum este structurat un astfel de ecran. Ecranul unui Galaxy S4 este alcatuit din stratul exterior din sticla si touchscreen-ul Super AMOLED capacitiv.

digitalcomputer.ro

Senzorul tactil se afla integrat in ecranul AMOLED si nu se suprapune cu acesta, precum se intampla si la alte modele. De asemenea, stratul exterior de sticla si touchscreen-ul sunt alipite ermetic unul de celalalt. Astfel, este format display-ul, care este extrem de subtire si are o greutate redusa.

Atunci cand display-ul unui telefon Samsung Galaxy S4 este deteriorat, puteti opta pentru a schimba doar sticla  sau sticla si touchscreen-ul impreuna. Vizitati site-ul http://www.magazingsm.ro/touchscreen-uri-telefoane-253 pentru a afla care sunt preturile pentru un ecran tactil potrivit telefonului dumneavoastra Samsung.

In cazul telefoanelor Samsung, dificultatea inlocuirii ecranului tactil este influentata de modelul smartphone-ului.

Asadar, montarea unui nou touchscreen pentru un Galaxy S4 poate fi dificila, din cauza celor doua elemente care sunt suprapuse ermetic. Astfel, aveti nevoie de unelte speciale, dar si de o buna indemanare, pentru a putea separa sticla de ecranul AMOLED.

Daca doriti sa inlocuiti intreg display-ul, este mult mai usor, deoarece nu mai este nevoie sa separati cele doua straturi alipite. Exista situatii nefericite, in care incercarile de inlocuire a touchscreen-ului sau a ecranului unui telefon Samsung sunt esuate.

Daca va gasiti in aceasta situatie, este nevoie sa cumparati un nou ansamblu sau un nou ecran si sa incercati din nou operatia de inlocuire. Bineinteles, cel mai simplu este sa mergeti intr-un centru specializat, pentru a evita eventualele neplaceri.

Telefoanele Samsung se numara printre cele mai utilizate smartphone-uri cu Android. Cu toate ca se remarca prin durata crescuta de viata si performanta pe care le ofera, accidentele in care acestea sunt implicate sunt tot mai frecvente. Fie ca le scapati din mana accidental sau pur si simplu sunt atinse din greseala cu obiecte dure, telefoanele se pot deteriora.

Primul telefon popular care a folosit tehnologia ecranului tactil capacitiv este iPhone, iar daca la inceput numarul utilizatorilor acestor telefoane era foarte mic, astazi sunt printre cele mai folosite dispozitive mobile. Datorita importantei capatate de un ecran tactil capacitiv pentru un telefon, utilizatorii trebuie sa acorde o atentie deosebita protejarii si prelungirii duratei de viata a acestuia.

Reparatia unui ecran tactil Samsung nu este neaparat usoara si exista intotdeauna persoane specializate la care puteti apela pentru a primi sprijinul de care aveti nevoie.

Be Sociable, Share!