Share Button

Puteti testa castile Bluetooth EP-B4 Aukey pentru telefonul smartphone. Ambalarea: Este extrem de solida! O cutie de carton gros, cu un compartiment pentru accesorii si un alt compartiment pentru casti, care sunt protejate de un strat suplimentar de carton, toate intr-un ambalaj moale de plastic.

Cu accesoriile se gasesc elementele clasice: o nota in limba romana, un cablu de reincarcare micro-USB pentru acumulator, o punga frumoasa de transport, capace si carlige.

Culorile acestor casti bluetooth pentru sport sunt destul de spectaculoase, cu carcasa lor neagra cu verde. Ele exista, de asemenea, in duo negru / albastru. Primul punct bun, producatorul foloseste un cablu plat de 40 cm.

Casca din partea stanga incorporeaza butoanele de comanda si microfonul, iar castile din partea dreapta incorporeaza portul microUSB pentru a reincarca bateria incorporata. De asemenea trebuiementionat ca trebuie sa aveti unghii bune sau un varf ascutit pentru a o deschide, deoarece protectia cu silicon este foarte mica si dura.

Pasul 1: Cuplati castile cu telefonul dumneavoastra

Mai intai, apasati si mentineti apasat butonul multifunctional de pe casca dreapta pentru cateva secunde, pana ce LED-ul se va aprinde. Apoi luati telefonul si selectati pictograma “Setari” (roata gri si crestata). In cele din urma, mergeti pana la sectiunea “Bluetooth”: Acum, castile ar trebui vazute de telefonul dumneavoastra cu referinta “Aukey EP-B4”: Faceti clic pentru a conecta telefonul si castile.

Pasul 2: Reglati varfurile si carligele

Seo solutions by Seoday

Producatorul furnizeaza fiecare varf si carlig in 3 dimensiuni: mari, medii si mici. Ca de obicei, versiunea medie este instalata in mod implicit. Aveti doua tipuri de carlige: foarte subtiri si flexibile pentru o utilizare traditionala si mai largi si mai puternice (dar intotdeauna flexibile) pentru utilizarea sportiva.

In mod evident, voi fi interesat de carligele Sport (care nu sunt obligatorii). Sfaturi mici, mai intai scoateti bitii pentru a facilita instalarea carligelor. Apoi, trebuie sa gasiti un carlig care sa se potriveasca formei urechii. Castile care incorporeaza tehnologia Bluetooth si o baterie, au o forma care este mult mai mare decat a castilor conventionale cu cablu.

Deci, pentru prima data, este posibil sa aveti dificultati in pozitionarea acestora. De asemenea, unele modele s-ar putea sa nu fie compatibila cu fizionomia urechilor dumneavoastra.

Pasul 3: Rularea prin ascultarea muzicii

Mai intai, lansati playlistul si ajustati volumul sonor al telefonului, la fel ca si setarile de sunat ale castilor pentru a nu fi necesar sa le faceti (prea des) in timp ce ruleaza playlistul. Pe casca dreapta, din partea din spate, puteti schimba volumul in orice moment (in sus pentru a mari volumul, si in jos pentru a il micsora). O apasare lunga va va permite sa va comutati la melodia urmatoare sau anterioara.

Acestea sunt casti care incorporeaza si un microfon, de asemenea puteti efectua apeluri cu cheia multifunctionala asezata lateral (in fata urechii). Daca primiti un apel, puteti apasa acest buton pentru a raspunde. Daca apasati de 2 ori, apelul este respins, iar playlistul este reluat.

Acelasi lucru, si daca raspundeti apelului, la sfarsitul conversatiei, muzica revine in mod natural.

 

Be Sociable, Share!