Share Button

Acest articol are scopul de a prezenta aparatele si sculele de care are nevoie un service GSM si cateva detalii despre acestea.

Toate aceste informatii ajung la noi de la un service GSM Bucuresti si ne sunt prezentate cat mai structurat in asa fel incat daca vreti sa va deschideti un service aveti de unde sa incepeti.

Sculele pentru service sunt:

Seo solutions by Seoday

Surubelnitele si este ideal sa aveti o trusa cu cat mai multe estfel de istrumente de toate dimensiunile si formele.

Clipsurile de plastic care sunt foarte utile pentru a desface carcasele. Este nevoie sa aveti multe modele pentru a putea desface orie tip de carcasa si orice tip de imbinare pe care o poate avea o carcasa.

Este nevoie sa aveti si o gama destul de variata de pensete care sa va ajute sa executati cat mai multe operatiuni si cat mai complexe.

Va trebui sa va asigurati ca nu ramaneti fara lame. 10 lame de rezerva va vor ajunge pentru cateva luni.

Folositi magnetizatoare si demagnetizatoare. Daca este nevoie puteti sa magnetizati o surbelnita pentru ca suruburile sa fie montate mai usor.

Aveti nevoie de asemenea si de o masa antistatica sau de bratari antistatice. Corpul uman si obiectele care se afla in jur se incarca si cu energie electrostatica si aceasta energie poate sa distruga si componente electronice.

Masa de lucru este foarte importanta si atunci cand lucrati va fi nevoie ca telefonul sa stea in pozitie fixa dar si sa permita operarea usoara.

Suportul ajutator este folosit in momentul in care va trebui sa tineti placa sau piesele in pozitii incomode.

Pentru persoanele care nu isi pot permite microscoape lupele sunt de foarte mare ajutor.

Si patentul a va fi de mare folos in cadrul un service.

Aparatele de masura si mai exact un multimetru care sa masoare mai multe tipuri de marimi si mai multe plaje de valori nu ar trebui sa lipseasca din niciun service.

Sursele de curent continuu treuie sa fie protejate de eventualitatea unui scurtcircuit si de asemenea trebuie sa aiba si un voltmetru sau un ampermetru incorporat si tensiunea la iesire ar trebui sa fie reglabila.

Lampile si sursele de lumina trebuie sa emita lumini albe si puternice.

Ciocanul de lipt nu este una si aceeasi cu pistorul de lipit. In GSM sunt utilizate aparate de lipit cu reglare foarte precisa a temperaturii de functionare.

Statia de lipit este aparatul care nu ar trebui sa lipseasca pentru ca acesta va ajuta sa dezlipiti sau sa lipiti circuitele integrate sau componentele electronce.

Cuva cu ultrasunete este utilizata pentru curatarea componentelor electronice sau placilor de la telefoane. Aceasta emite frecvente inalte care elimina toate reziduurile pe care altfel nu aveti cum sa le curatati.

Nu in ultimul rand veti avea nevoie si de un microscop indiferent ca acesta este digital sau analogic pentru ca va va fi de foarte mare ajutor in momentul in care lucrati cu componente mici cum ari fi cele care se afla pe placile de la telefoanele mobile.

digitalcomputer.ro

Fludorul sau sarma de fludor cunoasucta drept cositor este foarte importanta pentru a obtine un dozaj precis.

Be Sociable, Share!