Share Button

Alegerea unui smartphone cu siguranta nu este atat de simpla precum te poti gandi la inceput, pentru ca pe langa telefon, va mai trebui sa cheltuiesti o anumita suma de bani si pentru a mai cumpara anumite accesorii telefoane.

In conditiile in care intentionezi sa iti cumperi un telefon foarte performant, si esti dispus sa cheltuiesti o suma mare de bani, atunci poti sa iti cumperi unul din modelele Samsung Galaxy S9 sau Samsung Galaxy S9 Plus, care tocmai ce au fost lansate pe piata.

In cazul in care insa, nu intentionezi sa investesti foarte multi bani intr-un telefon mobil, atunci cu siguranta iti poti indrepta cu incredere atentia spre un dispozitiv Samsung Galaxy A5 2017, care vine la un pret foarte avantajos, dar si cu specificatii tehnice bune, insa despre acest aspect vom discuta in continuare.

In primul rand, terminalul Samsung Galaxy A5 2017, vine cu un design clasic si rafinat, este prevazut cu un ecran 3D, care se imbina perfect cu dimensiunea de 5.2 inch a telefonului. Acest model este perfect uniform, in timp ce camera sa foto este integrate in carcasa, astfel ca nu se simte la atingere.

Camera foto principala de 16 MP a telefonului este ideala pentru a face cele mai frumoase poze, culorile pozelor sunt cat se poate de naturale si de clare, asa ca telefonul este ideal pentru a face poze care mai apoi sa fie incarcate pe retelele de socializare.

Un alt aspect foarte important care trebuie amintit, este faptul ca terminalul este dotat cu indicele de rezistenta IP 68, motiv pentru care telefonul este foarte rezistent atat la apa cat si la praf, asa ca telefonul poate fi folosit oriunde fara probleme.

Bateria telefonului este si ea una foarte buna, avand o capacitate de 3000 mAh, astfel ca telefonul rezista si mult mai mult timp incarcat in comparatie cu alte smartphone-uri din aceiasi clasa, iar bateria se poate incarca si foarte rapid.

digitalcomputer.ro

Daca iti vei cumpara un astfel de telefon, vei putea sa salvezi o multime de poze sau o multime de alte fisiere, pentru ca vei putea sa te bucuri de 32 GB spatiu intern, care va putea insa sa fie extins cu un card de memorie de pana la 256 GB. Memoria RAM este si ea una foarte buna, aceasta fiind de 3 GB.

Ar mai fi important iaras de mentionat faptul ca telefonul dispune de anumite caracteristici importante, iar una dintre acestea am amintit-o ceva mai sus in articol, si anume standardul IP 68. Telefonul mai dispune deasemenea si de senzor de amprenta, de USB Type C, dar si de Apel Wi-Fi.

Asadar, acestea fiind spuse, in cazul in care consideri ca ai nevoie de un telefon care sa fie foarte performant, poti sa iti indrepti atentia spre cele mai noi modele scoase pe piata de catre cei de la Samsung.

Seo solutions by Seoday

In cazul in care insa iti doresti un telefon practic, de care sa te poti folosi fara probleme si care sa nu fie foarte scump, atunci cu siguranta cea mai buna solutie pentru tine ar fi alegerea unui model Samsung Galaxy A5 2017.

Be Sociable, Share!