Share Button

Alegerea unei pompe submersibile potrivite comporta cateva aspecte importante, de care este indicat sa se tina seama, de preferat inainte de achizitia propriu zisa. Fie ca ne dorim o pompa submersibila care sa ne ajute in ceea ce priveste alimentarea cu apa curenta a casei noastre sau o pompa submersibila care sa alimenteze in plus si sistemul de irigare al gospodariei, este bine sa stim ca exista solutii potrivite pentru fiacer situatie in parte. Din acest punct de vedere, am putea sa utilizam o pompa submersibila Dab Idea 150m, deoarece produsele din aceasta gama sunt destinate intocmai situatiilor de care avem nevoie.

Pompa submersibila Dab Idea 150m este una dintre cele mai cunoscute pe piata de profil, deoarece imbina cu succes cerintele unei pompe submersibile utilizabile in mediul casnic, cu cerintele medii de alimentare din mediul industrial. Pompa submersibila Dab Idea 150 este o pompa robusta, realizata din materiale de calitate, foarte rezistenta in timp, lucru care este deosebit de avantajos. Durabilitatea este caracteristica de baza a acestui produs, drept pentru care aceasta pompa a reusit sa devina in scurt timp una dintre pompele submersibile preferate de catre utilizatori atunci cand vine vorba despre alimentari cu apa.

Pompa submersibila Dab Idea 150m este o pompa submersibila utilizata indeosebi pentru alimentarea cu apa din puturi si fantani, de 4″, dar si pentru alimentarea sistemelor de irigare folosite in agricultura si horticultura. Avantajul major al acestei pompe este acela ca i se poate monta un variator de turatie, cum ar fi variatoarele Epower de la www.shop-einstal.ro, caz in care pompa nu va mai avea nevoie de un vas de expansiune. In acest fel vom putea vorbi despre asigurarea unei presiuni constante, fara fluctuatii sau alte probleme care ar putea aparea in cazul altor pompe ce nu beneficiaza de variator de turatie.

O pompa Dab Idea 150m asigura protectia in cazul functionarii in situatia lipsei apei, dar si protectia la supra-tensiune sau sub-tensiune. Acest lucru este important, deoarece fluctuatiile de tensiune pot influenta buna functionare a unui astfel de produs, lucru care conduce in mod inevitabil la un proces dificil de alimentare cu apa a facilitatilor.

De asemenea, protectia impotriva inghetului este si ea o functie importanta deoarece in acest fel putem asigura functionarea pompei chiar si in conditii mai dificile in ceea ce priveste temperatura. Fireste, este de evitat folosirea unei astfel de pompe in situatii extreme in ceea ce priveste temperaturile, insa iata ca aceste sisteme de protectie asigura buna functionare a produselor in ipoteza unor astfel de situatii.

Seo solutions by Seoday

Pompa submersibila Dab Idea 150 beneficiaza de pornire soft start, ceea ce inseamna ca pornirea nu va fi brusca, generatoare de socuri mecanice, ci din contra, va asigura o pornire lina si simpla, care sa protejeze motorul. Astfel, pompa submersibila Dab Idea devine o pompa cu adevarat indispensabila in orice gospodarie, deoarece aduce cu sine cateva beneficii extraordinare care pot scuti beneficiarul de batai de cap, de costuri suplimentare, sau de pierderea timpului cu cautari minutioase de pompe submersibile.

digitalcomputer.ro
Be Sociable, Share!