digitalcomputer.ro
Share Button

Pompele submersibile sunt din ce in ce mai cautate si probabil ca fiecaruia dintre noi i-ar fi util un ajutor in ceea ce priveste lucrarile executate in gospodarie. Dintre aceste tipuri de pompe, gama de la Dab pompe submersibile este cea care pare sa aiba cel mai mare succes.

Aceste pompe sunt deja cautate de catre utilizatorii care cauta un raport bun calitate- pret, si suntem convinsi ca in curand din ce in ce mai multe persoane vor opta pentru aceste produse.

De ce ar trebui sa alegem Dab pompe submersibile? Ei bine aceste pompe sunt destinate mai multor situatii de lucru, chiar daca la baza servesc aceluiasi scop.

Acesta este in mod clar alimentarea cu apa a gospodariilor, insa in acest caz putem defalca fiecare lucrare in parte, avand asadar ca domenii agricultura si horticultura, alimentarea cu apa a caselor, a microintreprinderilor, dar si pomparea apei din puturi si fantani.

Dab pompe submersibile sunt produse marca Dab Italia, si fac parte din ofertele a destul de multe magazine. Inainte de a le achizitiona insa este necesar sa avem in vedere si ceilalti parametri de lucru, astfel incat sa ne putem face o idee cu privire la reusita realizarii proiectului nostru.

Pentru exemplificare am ales modelul Dab pompe submersibile Idea 100 m, pentru a vedea cateva dintre caracteristicile tehnice si pentru a intelege cat mai bine modul de folosire si functionare a acestora. Inaltimea maxima de pompare in cazul acestui produs este de 52 de metri, ceea ce inseamna ca doar in limita acestei dimensiuni vom putea folosi aceste produse.

Pe de alta parte debitul pe care il poate oferi aceasta pompa este de 2,4 metri cubi, valoare care nu este deloc una de neglijat, mai ales daca avem in vedere caracteristicile tehnice ale unor pompe submersibile similare.

Seo solutions by Seoday

Puterea absorbita a acestui tip de pompa este de 1100 W, iar puterea utila este de750 W. Diametrul de refulare este de 1 tol, diametrul pompei este de 93 mm, iar lungimea pompei este de 512 mm.

Rezistenta la nisip, la particulele care ar putea ffi prezente in apa este de 40 g/ metru cub, valoare suficienta pentru ca acest tip de pompa submersibila sa fie mai mult decat eficienta. Este important ca acesti parametri sa fie luati in considerare si mai mult decat atat sa fie trecuti printr-un filtru logic, deoarece pentru a nu suprasolicita pompa este necesar sa respectam aceste valori.

Unde putem gasi aceste tipuri de pompe? Modelele Dab pompe submersibile pot fi gasite in magazinele specializate din Bucuresti si din tara, si in acest sens putem face chiar si o recomandare.

Magazinul www.shop-einstal.ro este la acest moment cea mai cunoscuta sursa din care pot fi achizitionate aceste produse, mai ales daca avem in vedere multitudinea de noutati aduse pe piata, dar si lupta lor continua pentru a oferi clientilor cele mai bune produse. In acest magazin pot fi gasite o multitudine de modele de pompe submersibile, dar si alte tipuri de produse special create pentru noi si pentru gospodariile noastre.

Be Sociable, Share!