Share Button

Epilatul cu ceara aduce numeroase beneficii persoanelor care odata ce il incearca refuza orice alta metoda de epilare. Daca foloseai pana acum un aparat de ras clasic vei gasi cu siguranta ca aceasta tehnica este mai buna. Oricat de multe metode de epilare vei testa, epilarea cu ceara este cea mai buna varianta. Ceruirea  poate dura un pic mai mult , dar pentru ca vei face aceasta operatiune mai rar, vei putea economisi timp si bani.

Vom prezenta aici beneficiile epilarii cu ceara si de ce foarte multe persoane o prefera.

  • Parul epilat cu ceara creste mai moale decat cel ras cu lama;
  • Intr-adevar, firele de par sunt indepartate din radacina, mai degraba decat pur si simplu taiate. Prin evitarea lamei de ras vei avea senzatia de picioare netede mai mult timp.
  • Parul epilat cu ceara se rareste foarte mult in timp.

Se spune ca ceara face ca firele de par sa fie mai dure si sa creasca mai dese, dar acest lucru este de fapt o legenda. Daca ar fi adevarat, am vedea multi barbati aplicand ceara atunci cand chelia isi face aparitia. Acest mit provine probabil de la faptul ca epilarea cu ceara indeparteaza si firele de par foarte scurte, iar dupa epilare tot parul poate fi pe acelasi ciclu de crestere. Acesta este un lucru foarte bun pentru ca vei elimina tot parul deodata. Datorita acestei metode de indepartare a parului, firele sunt slabite din radacina si se vor rari de la sine.

Seo solutions by Seoday

Cea mai buna metoda de indepartare a parului va fi intotdeauna cea care ti se potriveste cel mai bine. Corpul fiecarei persoane reactioneaza diferit la fiecare tratament, asa ca te sfatuim sa incerci mai multe metode inainte de a alege una definitiva. Cantareste toate aspectele pro si contra, ia in considerare fiecare element specific si incearca produse de calitate pentru a obtine o imagine de ansamblu buna a diferitelor posibilitati. Cu ajutorul celor mai moderne produse este foarte usor sa ai picioare frumoase.

Daca alegi epilarea cu ceara, atunci vei avea nevoie si de un produs asa cum este Decantor ceara Lila Rossa, 0.9 l, 2 cuve si sita   care te va ajuta sa filtrezi ceara. Acest dispozitiv este folosit in saloanele care practica epilarea din motive evidente.

Acest decantor a fost destinat pentru uzul personal astfel incat sa poti economisi timp si bani in timp ce permite o epilare de cea mai buna calitate in regim propriu. In saloanele de infrumusetare acest aparat este recomandat pentru incalzirea cerii in cantitati mici astfel incat aceasta sa fie pregatita pentru epilare.

digitalcomputer.ro

Acest mini decantor are 2 cuve de 500 ml si o sita care ajuta la reutilizarea cerii dupa ce aceasta a fost filtrata. Fiecare dintre cele doua cuve are un termostat care permite inclusiv reglarea pana la 80 de grade. Pentru ca depunerea de impuritati sa fie impiedicata si pentru ca diferiti alergeni sau praful sa fie eliminati, decantorul este dotat cu un capac confectionat din plastic.

Be Sociable, Share!