Share Button

Parchetul din lemn masiv este un element deosebit al unei locuinte, pretul fiind si el mai mare in acest caz.

Domeniul msterialelor de constructii este unul dinamic, caci noi materiale si tehnici de constructie apar destul de des pe piata, iar alegerea designerilor este cea care face diferenta intre anumite msteriale folosite in proiectele lor complexe de amenajare.

Lemnul masiv este utilizat in anumite tari pentru usi interior din lemn, in special in cele nordice,  deoarece abundenta acestui material in astfel de state este cea care il face foarte utilizat peste tot, in acele regiuni ale planetei noastre.

digitalcomputer.ro

Lemnul masiv este utilizat acolo pentru producerea mobilei, pentru constructia de case si in cadrul proiectelor de amenajare interioara. El este rezistent la cutremure, ofera o izolare termica si fonica buna si are un pret mai bun decat al unor alte materiale de costructii.

Casele din lemn au inceput sa fie adoptate tot mai mult in tara noastra si sa fie construite intr-un ritm mai sustinut datorita acestor aspecte. Cei care aleg lemnul aleg calitatea si confortul, dar si stilul si eleganta,  in cazul in care mobila lor e facuta din lemn masiv sau parchetul e produs din acest material.

Usile din lemn masiv vor aduce o contributie majora aspectului casei tale si o vor distinge printre alte locuinte care sunt mobilate cu elemente facute din pal melaminat sau alte tipuri de materiale mai ieftine.

Pretul platit pentru mobila sau parchetul din lemn masiv nu este prea scump daca stam sa ne gandim la rezistenta pe care acestea o au in timp si la faptul ca lemnul masiv este un material extrem de bun pentru orice tip de locuinta si mediu de lucru.

El se poate utiliza in amenajarea unor spatii de birouri, in cabinetele de avocatura, in cadrul unor companii sau in locuinte, totul pentru a conferi acestora un aer aparte, de eleganta si bun gust,  alaturi de rafinament.

Ai mereu posibilitatea de a alege mobila, usi si parchet din lemn masiv, alegerea putand fi facuta din mai multe nuante de culoare si esente de lemn, printre ele numarandu-se fagul, teiul si ciresul. Pretul lor difera in functie de esenta lemnului respectiv folosit la producerea lor. In tara noastra este produsa in special mobila din lemn masiv care ajunge in tarile occidentale, aceasta fiind mobila de lux, care se vinde cu un pret mai mare, in general.

Mobila de lux este foarte apreciata in strainatate, calitatea celei produse in Romania fiind de un nivel foarte ridicat. Usile din lemn  masiv se numara printre cele mai importante produse ce pot fi cumparate de pe piata de profil.

Cei care aleg usile din lemn masiv sunt mai putini decat cei care opteaza pentru un material de calitate inferioara, care are un pret mai scazut. Usile din lemn masiv se gasesc in multe modele si au o calitate ridicata in comparatie cu alte materiale, asigurand tot confortul de care ai nevoie in locuinta ta.

Be Sociable, Share!