Share Button

La 21 aprilie 2017, Samsung a lansat cele mai noi doua smartphone-uri de top: Galaxy S8 de 5,8 inch (720 de dolari) si Galaxy S8 + de 6,2 inchi (850 $). Dispozitivele sunt aceleasi, cu exceptia preturilor, a dimensiunilor si a bateriilor.

S8 are o baterie de 3000mAH, in timp ce acumulatorul S8 + are o baterie mai mare, de 3500 mAh. Vrei reparatii telefoane Samsung? Intra pe Service-Gsm.ro.

Cei mai buni jucatori din prezentarea noastra sunt Samsung Galaxy S8, castigator de premiu Gold, Apple iPhone 7 Plus castigator de Silver Award si iPhone 7, castigator al premiului Bronze, conform review-urilor. Iata mai multe despre alegerea unui smartphone care sa va satisfaca nevoile, precum si detalii despre cum am pus la punct clasamentul nostru pentru cele mai bune dispozitive mobile.

Seo solutions by Seoday

A trecut mult timp de cand oamenii alegeau dintre telefoanele inteligente si telefoanele cu functii – telefoane mobile, asa cum au ajuns sa fie numite. Fiecare operator de transport major si furnizor de telefonie mobila, ofera telefoane cu ecrane tactile si conectivitate la internet la aproape orice pret – 600, 200, si chiar 50 USD. Intrebarea nu mai este, “Ar trebui sa cumpar un smartphone?” Mai degraba, ne intrebam acum: “Ce smartphone este cel mai bun pentru mine?”

Cu ajutorul testelor riguroase si a comparatiilor intre toate aceste marci si modele, am identificat cele mai bune smartphone-uri ale anului 2017 si le-am clasificat in functie de: puterea de procesare, durata de viata a bateriei, calitatea camerei si si din perspectiva unei calitati aproape intangibile, dar extrem de importante: design-ul.

Cum testatam telefoanele inteligente.

Ori de cate ori un producator major iese cu un smartphone nou, il testam avand la dispozitie o serie de benchmark-uri relevante pentru performanta. Ecranul telefonului, procesorul, camera, durata de viata a bateriei si caracteristicile unice sunt testate de mai multe ori in conditii identice.

Dupa ce obtinem rezultatele noastre, le compilam in functie de media generala si le agregam in notele si scorurile pe care le afisam in articolele noastre de review. Desigur, in timp ce benchmarking-ul sintetic poate reflecta capacitatea unui smartphone, acesta nu dezvaluie intotdeauna performantele in lumea reala.

In consecinta, conducem, de asemenea, o serie de teste din lumea reala care simuleaza, cat mai aproape posibil, experientele unui consumator tipic. Pentru a obtine fiecare smartphone din aceste review-uri, le-am primit fie prin imprumuturi temporare de la producatori, fie prin cumpararea telefoanelor.

Producatorii nu au avut nicio contributie sau influenta asupra metodologiei noastre de evaluare si nici nu au furnizat la niciunul dintre ele mai multe detalii decat acelea care sunt disponibile prin recenziile noastre. Rezultatele testelor noastre nu au fost furnizate societatilor inainte de publicare.

Android, iOS sau Windows Mobile.

Prima decizie pe care trebuie sa o faceti atunci cand alegeti un smartphone este probabil cea mai usoara: Ce sistem de operare ar trebui sa alegeti? Orice ar spune fanii acestui sistem de operare, Android nu este mai bun decat iOS, iar iOS nu este mai bun decat Android. Ambele platforme au avantaje puternice si unele dezavantaje tipice, iar alegerea ta se reduce la preferintele personale.

Be Sociable, Share!