Seo solutions by Seoday
Share Button

Telefoanele mobile si smartphone-urile sunt dispozitive scumpe, si poate fi sfasietor sa gasiti o zgarietura mare pe ecranul unui obiect atat de costisitor. O zgarietura mare poate afecta chiar gradul de utilizare al touchscreen-ului de la smartphone.

Un ecran protector este o bucata subtire de folie transparenta care este aplicata pe ecranul unui dispozitiv electronic, fie prin apasare (pe baza proprietatilor statice), fie cu un adeziv, pentru a proteja ecranul de zgarieturi si uzura.

Foliile de protectie sunt relativ ieftine in comparatie cu costul de inlocuire a unui telefon mobil sau smartphone si sunt o modalitate foarte buna de a preveni zgarieturile inestetice dar, in acelasi timp, va protejeaza ecranul si de amprente si  de praf.

Detinatorii de telefon mobil sau smartphone-uri a caror dispozitive stau mult timp in buzunare sau posete ar trebui sa ia in considerare beneficiile unei folii de protectie. Disponibila in numeroase branduri si stiluri de design, folia de protectie previne deteriorarea in cazul in care un telefon este aruncat intr-o geanta plina cu obiecte diverse, cum ar fi cheile, portofelul sau trusa de machiaj.

Folia de protectie este, in general, usor de aplicat si poate fi pusa chiar de dumneavoastra, dar unii retaileri ofera instalare pentru anumite branduri care necesita o aplicare mai precisa.

Desi exista numerosi producatori de folii de protectie, foliile insasi variaza usor in designul si functia pe care o au. Cea mai mare diferenta este daca o folie protectoare vine pre-taiata pentru a se potrivi cu un anumit model de telefon sau este o folie de protectie universala, conceputa pentru a fi taiata la fix de catre consumator.

Foliile de protectie personalizate, specifice modelului, nu sunt disponibile pentru a se potrivi unui numar mare de telefoane mobile si smartphone-uri.

Acestea sunt taiate de catre producator pentru a se potrivi unei anumite dimensiuni a ecranului si sunt etichetate corespunzator. Foliile de protectie universale alaturi de o husa iphone 8 plus sau o husa iphone x sunt o optiune excelenta pentru modelele de telefoane noi, la care nu se gasesc usor folii personalizate.

In timp ce toate foliile de protectie sunt realizate, in esenta, din acelasi tip de folie, exista cateva stiluri de design diferite. Cel mai intalnit stil este folia simpla, transparenta, care are o grosime de aproximativ 3 milimetri. Cunoscuta ca “protectie invizibila”, aceasta este, in general, tipul de folie cel mai disponibil si mai economic.

Folia de protectie oglinda, desi este invizibila atunci cand un dispozitiv este pornit, in momentul in care dispozitivul se inchide ea se tranforma intr-o oglinda. Folia de protectie anti-orbire are un finisaj mat pentru a reduce efectul de orbire pe ecran, mai ales atunci cand sunteti afara.

digitalcomputer.ro

Foliile de protectie a vietii private sunt groase de aproape 0,8 milimetri, si sunt concepute pentru a intuneca un ecran atunci cand este privit peste un anumit unghi pentru a asigura intimitatea utilizatorului. Grosimea adaugata ofera, de asemenea, si o protectie suplimentara.

 

Be Sociable, Share!