Share Button

Daca tocmai ai investit foarte mult intr-un LG nou iti recomandam sa nu omiti nici sa cumperi o folie sticla LG pentru ca noul tau dispozitiv ar trebui sa fie protejat corespunzator. Chiar daca in prima faza vei considera ca nu ai nevoie de protectie, trebuie sa retii faptul ca niciun telefon nu scapa de cazaturi si ai toate sansele sa il scapi involuntar. Cele mai multe accidente care apar in cazul telefoanelor sunt involuntare motiv pentru care trebuie sa fii protejat in orice situatie.

Avantajele utilizarii unei folii de sticla

Ecranul este protejat in permanenta atunci cand alegi cea mai buna folie

digitalcomputer.ro

Una dintre cele mai comune situatii in care telefonul se deterioreaza si mai exact ecranul sau cedeaza si se sparge este atunci cand telefonul intra in contact cu o suprafata dura. Acest lucru se intampla in momentul in care accidental iti scapa din mana. Daca aterizeaza pe unul din colturi sau chiar pe fata ecranul are toate sansele sa se sparga ceea ce clar nu este de dorit. Daca alegi o folie de protectie noua si buna iti recomandam sa urmezi instructiunile producatorului si sa ai grija sa o lipesti cum trebuie. Vei vedea in mod sigur diferentele si telefonul tau va ramane protejat.

Scapi de urmele inestetice de pe ecran

Atunci cand iti folosesti degetele pentru a naviga prin meniul telefonului vei vedea cat de repede apar urmele pe ecran. Daca alegi o folie de calitate pe care sa o pui pe ecranul tau toate aceste urme pot sa fie date uitarii. Poti sterge folia ori de cate ori doresti cu singura diferenta ca amprentele nu vor mai fi la fel de vizibile pentru ca exista folii speciale care elimina toate aceste pete si care impiedica praful sau grasimea de pe degete sa se lipeasca de ecran.

Utilizezi telefonul la fel de bine si pe soare si atunci cand vremea este buna

Seo solutions by Seoday

Acesta este un aspect foarte important. Cele mai multe ecrane devin invizibile atunci cand afara soarele este foarte puternic. Utilizand o folie speciala vei descoperi foarte simplu si usor ca ecranul devine vizibil indiferent de vremea de afara ceea ce este foarte important. Sunt folii facute din materiale speciale care fac ca imaginea sa nu se modifice in niciun fel si vei putea citi mailuri sau vedea filme chiar si cand soarele este foarte stralucitor.

Ecranul este mai putin stralucitor

Daca ai ochii sensibili, si reflexiile te afecteaza, recomandarea noastra este sa cumperi o folie anti glare. Acest gen de folii au rolul de a elimina reflexiile deranjante si te ajuta sa te simti mult mai bine in momentul in care iti folosesti telefonul. Nu vei mai evita sa il scoti din buzunare in momentul in care este foarte lumina afara sau in incaperea in care te aflii si nici nu te va mai durea capul sau nu te vor mai ustura ochii daca privesti ecranul.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care o folie de telefon este extrem de utila.

Be Sociable, Share!