Seo solutions by Seoday
Share Button

Fiecare persoana care isi cumpara un telefon mobil, spera in momentul achizitiei sa poata avea dispozitivul o perioada de timp cat mai indelungata, si cu siguranta isi doreste ca dispozitivul sa nu se defecteze niciodata.

Indiferent de modelul de telefon ales, si de brandul care a produs dispozitivul, fiecare persoana in momentul in care isi cumpara un astfel de dispozitiv, trebuie sa se gandeasca la modul in care isi va intretine telefonul.

Daca iti vei dori sa te poti bucura o perioada de timp mai indelungata de dispozitiv, atunci cu siguranta iti vei cumpara in momentul in care ai achizitionat dispozitivul, si cele doua articole care ofera o mare protectie telefonului, si anume o husa protectoare, dar si un geam de protectie.

Cu siguranta daca vei alege aceste doua accesorii care iti pot proteja dispozitivul, sansele ca tu sa te duci la un service gsm pentru a-ti comanda un touchscreen telefon , vor scadea considerabil, pentru ca desi sunt sanse sa iti scapi telefonul pe jos, acesta va fi protejat de catre aceste doua accesorii.

Se poate intampla si ca dispozitivul tau sa aiba nevoie oricum de un touchscreen nou, insa cu siguranta acest lucru poate sa se intample datorita unei defectiuni tehnice, si nu datorita faptului ca dispozitivul s-a ales cu ecranul spart in urma unei lovituri.

Sunt foarte multi utilizatori de smartphone-uri care initial nu au dorit sa isi echipeze dispozitivele cu astfel de accesorii, in special au evitat sa isi cumpere geamuri de protectie pentru ecran, deoarece considerau ei ca telefonul va avea un aspect neplacut.

Ei bine, trebuie sa te anunt ca acele persoane s-au inselat amarnic, deoarece sticla protectiva a fost special gandita si creata pentru ca atunci cand este aplicata pe ecranul telefonului, sa nu se observe ca ea exista.

digitalcomputer.ro

Sunt foarte multi utilizatori care nu au cunoscut acest detaliu, motiv pentru care au refuzat sa isi echipeze telefonul cu astfel de accesorii, iar mai tarziu au regretat alegerea facuta, in special in momentul in care si-au scapat telefonul pe jos, iar acesta s-a ales cu display-ul si touchscreen-ul spart.

Atunci cand vrei sa iti alegi un astfel de accesoriu, trebuie sa cunosti faptul ca stratul oleofobil al geamului va impiedica aparitia amprentelor digitale, si va micsora aderenta in momentul utilizarii unui dispozitiv cu digitizer tactil.

Un alt detaliu foarte important care trebuie luat in calcul este reprezentat de duritatea suprafetei, astfel ca va trebui sa iti alegi un geam care sa fie cat mai rezistent in caz de impact.

Transparenta unui astfel de geam este deasemenea extrem de importanta, insa de cele mai multe ori geamurile au aceiasi transparenta, astfel ca nu va trebui sa te ingrijorezi in ceea ce priveste luminozitatea.

Deci, indiferent de faptul ca ai un telefon de la un producator renumit, sau ca ai optat pentru un dispozitiv de la un producator mai putin renumit, ar cam trebui sa optezi pentru aceste doua accesorii protectoare, in cazul in care vrei ca daca iti vei scapa telefonul pe jos, acesta sa nu fie afectat, si sa functioneze in continuare la fel ca si cum a functionat inainte de impact.

Be Sociable, Share!