Share Button

Sarbatorile pascale nu au aceeasi atmosfera ca si cele de iarna, dar cu decoratiunile potrivite poti aduce primavara in casa ta mult mai repede! Pastele are o mare insemnatate religioasa si nu este legat si de alt eveniment, cum este Craciunul de Revelion si Anul Nou.

Decoratiunile de Paste vor fi un prilej de bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Bucuria copiilor cand vor vedea decoratiunile in forma de iepuras va transforma atmosfera din casa intr-una calda, primitoare si plina de emotie.

Aceste decoratiuni au rolul de a introduce casa intr-o atmosfera de sarbatoare, unde trebuie sa ne bucuram de fiecare lucru existent in jurul nostru. Decoratiunile de Paste pot fi puse pe mobila, pe masa sau la sol. Ba mai mult, poti amenaja un coltisor doar cu decoratiuni pentru sarbatorile pascale care va incanta ochii oricarei persoane care iti trece pragul casei.

Achizitionarea decoratiunilor are de cele mai multe ori un impact pozitiv asupra creierulu, mai ales daca esti fan al cumparaturilor de decoratiuni. Acest proces are rezultate la fel ca cel al cumpararii hainelor – te simti bine daca iti cumperi o piesa vestimentara, asadar te vei simti la fel daca vei achizitiona decoratiuni. Chiar daca sarbatorile pascale nu se intind pe o perioada mai lunga de timp, poti decora casa cu putin timp inainte de Paste.

Schimba pozitia obiectelor de mobilier si nu numai, apoi adauga cateva decoratiuni Paste pentru a elimina efectul de monotonie! Decoratiunile au un rol foarte important in eliminarea efectului de monotonie, datorita faptului ca te simti altfel atunci cand lucrurile fizice sunt schimbate.

Sarbatorile pascale sunt mai mult la nivel spiritual, decat la cel de amenajare, dar le poti combina pe cele doua. Spre exemplu, intr-un loc unde ai amenajat mai multe iconite sau obiecte bisericesti, poti adauga puisori si iepurasi din ceramica. Acestia vor mentine ideea de spiritual, in timp ce te vor transpune in perioada Pastelui, unde Iepurasul este cel care aduce cadouri.

Decoratiunile de Paste in forma de oua sunt si ele la mare cautare atunci cand vine vorba de aceasta sarbatoare. De Craciun, poti amplasa orice figurina, fie ea si un pinguin cu caciula de Mos Craciun, dar de Paste, lucrurile stau diferit, asadar poti alege doar iepurasi, puisori, iconite si oua. Fiecare sarbatoare are o tematica anume, astfel ca poti adauga la masa de Paste un cosulet cu iarba, flori de primavara si oua decorative.

Seo solutions by Seoday

Starea de spirit se schimba imediat dupa ce ai amplasat cateva decoratiuni, iar acest lucru este dovedit stiintific! Dupa o curatenie de primavara, impreuna cu amenajarea unui coltisor in ton cu sabatorile pascale te va face sa te simti mult mai bine, chiar daca stii ca dupa ce s-a incheiat aceasta perioada trebuie sa le aduni.

Odata cu incheierea acestor sarbatori, poti alege sa iti decorezi casa cu lumanari si suporturi de lumanari pentru a mentine starea de bine. Din gama noastra de decoratiuni poti alege figurine care mai de care mai deosebite!

Be Sociable, Share!