Share Button

Astazi, majoritatea oamenilor cu bani opteaza pentru produsele Apple, atunci cand vine vorba de telefoanele inteligente. Acest lucru se intampla pentru ca piesele iPhone sunt de calitate superioara. Astfel de piese iPhone pot fi achizitionate de pe Accesoriigsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine online de accesorii gsm.

Sa aruncam o privire la primul lucru la care majoritatea oamenilor se vor gandi inainte de a pune mana pe noul iPhone 6: cum se va simti acesta la atingere? Aceasta este o problema mare pentru Apple, marcand un moment in care s-a admis parerea aproape unanima ca design-ul ascutit, industrial al versiunilor din ultimii ani este un pic depasit si trebuie regandit pentru a putea concura cu celelalte telefoane de pe piata.

Ei bine, odata cu aparitia iPhone 6 ne uitam la unul dintre cele mai subtiri si atractive telefoane de pe piata. Acesta prezinta o combinatie puternica de metal in partea din spate (care pare de calitate superioara, imprumutand elemente de design de la iPad Air) si modul in care arcele ecranului in carcasa ii ofera un aspect de tableta subtire.

Seo solutions by Seoday

iPhone 6 arata a telefon de afaceri, iar la cei 6.9 mm grosime este foarte placut de tinut. Cu toatea acestea, suntem de parere ca telefoanele care insista in privinta ergonomiei sunt o alegere mai buna – HTC One M8 se potriveste in palma un pic mai bine – insa acest lucru tine de gusturi personale.

Acest model de iPhone este unul bine realizat. Apple a favorizat intotdeauna telefoanele mai plate decat celelalte de pe piata, iar plasarea unui iPhone 6 pe un birou, de exemplu, il face pe acesta sa arate grozav. Exista, insa, si o problema, aceea a benzilor mari de plastic care circula in partea de sus si de jos a dispozitivului.

Avand in vedere ca metalul este un material de cosmar in privinta obtinerii de semnal radio, aceste benzi de plastic sunt puse, in mod clar, pentru a remedia aceasta problema. Chiar daca plasticul ajuta la obtinerea unor rezultate remarcabile in privinta semnalului, nu este nimic uimitor, iar dupa parerea noastra, aceste benzi sunt putin inestetice si strica spatele elegant al lui iPhone 6, prezenta acestora parand in contradictie cu asa-zisul „etos” al design-ului Apple.

O alta modificare de design remarcabila se refera la butonul de pornire, care a fost acum mutat in partea dreapta a telefonului. Acest lucru are sens pe deplin si avand in vedere faptul ca telefonul este acum mult mai mare (138.1 x 67 x 6.9), atingerea partii de sus devine o sarcina mult mai grea, asa ca mutarea butonului este o alegere buna.

digitalcomputer.ro

La fel ca restul butoanelor exterioare, butonul de pornire este ridicat si usor de apasat, atat pentru modelul pentru mana dreapta, cat si pentru cel pentru mana stanga. Butonul de pornire este metalic si, in mod surprinzator, nu se aude la fel de tare atunci cand este apasat, precum cel de pe modelul precedent, iPhone 5S .

Pentru mai multe detalii cu privire la diferitele piese iPhone, dar si cu privire la alte produse din gama Apple accesati www.accesoriigsm.ro.

Be Sociable, Share!