digitalcomputer.ro
Share Button

La baza, tencuiala este primul strat de material care se aplica pe o zidarie bruta. Prin extensie, avem tendinta de a numi tencuiala orice acoperire putin mai groasa a unui zid, aplicata fie in interior, fie in exterior. Datorita grosimii, texturii si marimii granulelor, tencuiala nu poate fi aplicata cu o pensula sau cu un pistol de pulverizare. De aceea, pentru a face acest lucru se pot utiliza fie diverse instrumente manuale care necesita detinerea unor cunostinte de actionare precise, fie un dispozitiv de tencuit asa cum este un pistol cu aer comprimat.

Va recomandam sa va cumparati un dispozitiv de tencuit cu aer comprimat din magazinul online Casa Idea acestea fiind cele mai bune existente in prezent pe piata. Toate produsele din acest magazin online sunt recomandate pentru calitatea deosebita.

Din moment ce se alege protejarea tencuielii in defavoarea aplicarii sale cu instrumente manuale, indiferent daca aceasta alegere este obligatorie pentru tipul de tencuiala sau suprafata de tencuit, dispozitivul de tencuit cu aer comprimat devine un accesoriu practic care poate fi utilizat de oricine. Intre masina de tencuit cu manivela sau sablon si cea de pulverizare, pistolul de tencuit combina puterea cu portabilitatea si cu manevrabilitatea.

Seo solutions by Seoday

Masina de tencuit de baza este o cutie in care se roteste o roata cu paleta sub efectul unei parghii care proiecteaza tencuiala pe perete. Astfel, masina de proiectare a tencuielii pe perete poate fi considerata un aparat cu roti destinat profesionistilor.

Un pistol de tencuit cu aer comprimat functioneaza la fel ca unul de vopsit, insa permite proiectarea pe perete a materialelor de densitate mare si cu granulatie ridicata. Pentru a proiecta un material dens, pistolul de tencuit functioneaza cu aer comprimat, ceea ce ii atribuie un compresor, in timp ce diversele pistoale de vopsit pot dispune de un mic compresor intern.

Pentru a utiliza un pistol de tencuit cu aer comprimat este suficient ca acesta sa fie conectat la o alimentare cu aer comprimat (la o presiune si un debit suficiente), sa va asigurati ca duza este potrivita pentru tencuiala care trebuie pulverizata, sa umpleti rezervorul cu tencuiala si apoi sa proiectati tencuiala pe perete la distanta dorita, in functie de caracteristicile acestei.a presiunea asupra declansatorului porneste imediat proiectia sub aer comprimat pana cand aceasta este eliberata si distributia este intrerupta.

Un astfel de dispozitiv de tencuit este format dintr-un rezervor, un maner, o duza si un racord. Acesta se utilizeaza in maniera asemanatoare unui pistol de vopsit, adica lucrand pe benzi obisnuite si evitand supraincarcarea care poate aparea prin stagnarea pistolului pe un anumit punct sau prin suprapuneri prea frecvente. Cele doua aspecte importante pentru utilizarea adecvata a unui astfel de dispozitiv sunt alegerea potrivita a diametrului de iesire al duzei si alegerea unui compresor suficient de mare.

Pentru o utilizare optima a produsului, este bine ca intotdeauna acesta sa fie curatat dupa fiecare utilizare si chiar si inainte. Pentru intretinere, este indicata curatarea tuturor elementelor pistolului si mai ales a rezervorului, a interiorului manerului si a duzei.

Be Sociable, Share!