Share Button

Alimentatia noastra zilnica are un impact imediat si un impact pe termen lung asupra organismului si sanatatii noastre. Multi dintre noi, as spune chiar marea majoritate, consuma o multime de mancaruri prajite in ulei. Astfel uleiul pe care il folosim in procesul gatirii devine un element cheie.

Cel mai folosit tip de ulei in Romania este uleiul de floarea soarelui, insa cand vine vorba de sanatate cel mai bun tip de ulei este uleiul de masline. Desi nu poate fi folosit la temperaturi mari, alimentele deep fried, ne fac oricum  foarte mult rau si e bine sa le evitam. O gama variata de ulei de masline gasesti in Arad la Selgros.

Floarea soarelui se cultiva la nou in tara, deci implicit uleiul de floarea soarelui este mai ieftin decat uleiul de masline, insa un pret un pic mai mare aduce cu sine beneficii. Depinde pana la urma ce este important pentru tine.

Seo solutions by Seoday

Exista mai multe tipuri de ulei de masline, fiecare poate fi folosit pentru anumite preparate, si fiecare in parte este mai sanatos pentru organism decat uleiul de floarea soarelui. Nu putem spune ca aruncam tot uleiul din floarea soarelui acum pentru ca acesta este mai putin sanatos decat cel de masline, insa exista un compromis la care putem si ar trebui sa ajungem, un echilibru intre cele doua produse.

Uleiul de masline nu trebuie izolat la salate, il putem folosi la foarte multe preparate si pe langa asta are si alte aplicatii non-gastronomice. Poate fi folosit la barbierit, la hidratarea corpului, ca si demachiant, pentru iritatii, inclusiv pentru copii mici, pentru buze sparte, sau pentru scoaterea vopselei din par.

Uleiul de masline poate fi folosit pentru foarte multe lucruri, pentru ca este un produs versatil, cu o multime de caracteristici uimitoare. Cred ca merita sa il adaugi pe lista ta de cumparaturi.

Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 ,
RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

digitalcomputer.ro

Be Sociable, Share!