digitalcomputer.ro
Share Button

Falken anvelope vara de inalta performantaAnveloMag.ro va pune la dispozitie cea mai buna oferta de anvelope vara prezenta pe piata online din Romania.
Cele mai apreciate  brand-uri de anvelope pentru toate clasele de autotorisme , in toate dimensiunile , asistenta la cumparare , foarte multe facilitati si  transport gratuit la achizitia unui numar de minim 4 pneuri , iata principalele motive pentru care sa accesati site-ul Anvelomag.ro .

Anul 1983 inseamna debutul anvelopelor marca Falken , anvelope originale special create pentru autoturismele sport de inalta performanta .

In 1999  este lansata pe piata anvelopa FK451 in dimesiuni pana la 20 “ in cursa de 24 de ore de la Nurburgring , ce echipa un model  Nissan 33 GT-R .

Seo solutions by Seoday

Din anul 2001 Falken face parte din grupul principalilor sponsori ai cursei de 24 de ore de la Nurburgring , facand parte si din grila de start alaturi de un Nissan GT-R 34 .

In perioada urmatoare Falken i-a parte la numeroase competitii sportive , dupa cum urmeaza : cursa de 24 de ore la Tokachi in anul 2001 si cursa de 24 de ore de la Nurburgring din 2005 obtinand o clasare pe locul 5 la general si victoria clasei din care facea parte .

Pentru cursa de 24 de ore de la Nurburgring ,  editia din anul 2011 , Falken incepe o colaborare fructuoasa cu Porsche , una dintre cele mai cunoscute producatoare de autoturisme la nivel mondial .

Momentan compania se implica activ in  dezvoltarea unor noi tehnologii care sa optimizeze performantele anvelopelor . Anii dedicati dezvoltarii in laborator a noi dimensiuni a tot ceea ce inseamna productia de anvelope si cele mai bune rezultate obtinute pe cele mai importante circuite , propulseaza marca Falken in topul celor mai mari producatori de anvelope la nivel mondial .

Profilul este considerat cartea de vizita a anvelopelor marca Falken , indiferent daca este  simetric , asimetric sau in forma literei V . Profilul optimizat al acestor pneuri garanteaza cea mai buna reactie la acvaplanare . Noile tehnologii ecologice de fabricatie utilizate asigura o durata de viata mai mare si o rezistenta redusa la rulare .

Anvelope de vara marca Falken :

AZENIS FK453 – o anvelopa sportiva de inalta performanta . Gratie noului profil marit al benzii de rulare acesta anvelopa prezinta o aderenta excelenta si tractiune foarte performanta pentru un control absolut asupra autoturismului dumneavoastra indiferent de viteza de rulare pe orice tip de carosabil . Amestecul de carbon si polimeri din structura acestor pneuri , amestec asemanator cu cel al pneurilor pentru masinile de curse , face posibila rularea la vieze mari in deplina siguranta si elimina riscul de acvaplanare .

FK452 – anvelopa special creata pentru echiparea autoturismelor sport foarte performante . Acest model de pneuri Falken ofera o manevrabilitate deosebita si un control desavarsit al directiei in special datorita rezistentei optimizate la acvaplanare , atat in plan longitudinal cat si in plan lateral .

O anvelopa foarte agila potrivita pentru rularea pe suprafete  umede ce asigura un nivel minim al zgomotului indiferent de viteza de rulare .

ZIEX ZE914 ECORUN – combinatia perfecta intre sportivitate , confort si economie de carburanti .Prezinta manevrabilitate deosebita pe carosabil uscat , o foarte buna aderenta pe suprafete umede si o buna rezistenta la rulare . Profilul asimetric al umarului si cele patru caneluri longitudinale garanteaza un nivel maxim de aderenta , stabilitate directionala si un confort al sofatului la cele mai inalte standarde .

Be Sociable, Share!