Seo solutions by Seoday
Share Button

Geanta este un accesoriu pe care cu siguranta fiecare femeie il detine in garderoba, iar acest lucru este firesc in conditiile in care o geanta are si un rol practic foarte important, dar si contribuie din plin in alcatuirea unei tinute.

In ceea ce priveste rolul practic pe care il are o geanta de dama, trebuie precizat ca in interiorul acesteia femeile pot sa transporte de exemplu portofelul, o trusa de machiaj, un pachet de tigari, telefonul, cheile de la casa sau cheia masinii, plus alte obiecte de mici dimensiuni care incap in gentile respective.

Deasemenea, o geanta inspirat aleasa, poate completa perfect o tinuta, iar aici trebuie ca tipul gentii sa fie ales in functie de tinuta purtata. De exemplu, femeile care de obicei poarta tinute casual, atunci cu siguranta trebuie sa isi indrepte atentia spre genti de dama casual.

Pentru femeile care lucreaza la birou, gentile ideale sunt gentile de dama office, in timp ce pentru femeile care sunt tot timpul elegante, gentile de dama ideale sunt cele elegant.

Un alt aspect care conteaza in alegerea unei genti de dama este dimensiunea gentii, insa de regula dimensiunea unei genti trebuie aleasa in functie de dimensiunile corporale. De exemplu, o femeie mica de statura si slabuta trebuie sa isi indrepte atentia spre o geanta de dimensiuni mici sau medii, nicidecum spre o geanta supradimensionata.

Apoi, in cazul in care discutam despre femeile inalte sau corpolente, trebuie precizat ca acestora li se potrivesc gentile medii sau mari. Femeile inalte sau corpolente trebuie sa tina cont de faptul ca locul in care va ajunge bareta va fi cel care va fi scos in evidenta (talie, solduri, brat, etc.).

Forma gentii reprezinta un alt aspect de care trebuie sa tina cont femeile cand isi aleg o geanta, iar aici este indicat ca fiecare femeie sa isi indrepte atentia spre o geanta care sa fie opusa tipului de silueta pe care il au.

digitalcomputer.ro

De exemplu, pentru femeile slabe, ideale sunt gentile rotunjite, in timp ce pentru femeile cu un corp voluptos ar fi ideale gentile geometrice, care sa fie cat mai bine structurate. Acest aspect este foarte important pentru ca o geanta care are forma opusa siluetei, are rolul de a echilibra optic silueta.

Nu trebuie sa uitam nici de culoarea gentii, care are o importanta deosebita. Pentru viata de zi cu zi, se poate opta pentru o geanta care sa aiba o culoare neutra precum bej, negru, ivoar sau chiar maro, pentru ca o asemenea geanta se potriveste perfect cu maim ulte tinute. O tinuta sobra de birou, precum un costum negru de exemplu, poate fi inveselita cu o geanta rosie.

Materialul din care este confectionata geanta conteaza deasemenea foarte mult, iar aici trebuie precizat ca o geanta din piele naturala, este fara doar si poate o geanta de cea mai buna calitate.

Exista si genti din piele sintetica sau genti din material textil, insa acestea nu sunt la fel de elegante sau de rezistente in timp precum cele din piele naturala.

Be Sociable, Share!