Share Button

Google-Penguin-2013-o-amenintareConceptul de optimizare Seo a inceput incet dar sigur sa prinda din ce in ce mai tare si in domeniul online romanesc. Desi tendinta de optimizare seo a aparut in Romania destul de tarziu, au existat si inca exista foarte multe persoane care si-au dorit sa invete cat mai multe lucruri despre aceasta tehnica de optimizare seo pentru site-uri.
Cat de multe notiuni despre metoda de optimizare seo au reusit sa asimileze a depins in mare masura de dorinta fiecaruia.

Odata ce aceasta metoda a fost preluata si de catre posesorii de site-uri din tara noastra, tot mai multi au inceput sa isi ofere serviciile in acest domeniu a-l optimizarii site-urilor. Unii chiar au avut curajul si au privit aceasta oportunitate ca pe o sansa de a se afirma in domeniul online romanesc. Si de ce nu, ca pe o afacere destul de profitabila. Astfel, asa cum ziceam au aparut diversi oameni care pretind ca sunt cei mai priceputi in domeniul optimizarii site-urilor, si care ofera fel de fel de servicii precum si oferte.

Insa, ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca daca tu ca posesor de site iti doresti sa ai parte de cea mai buna asistenta in domeniul optimizarii site-ului, trebuie sa recurgi la serviciile oferite de un specialist in domeniu. Astfel, vei avea garantia unor servicii de calitate. Si daca tot suntem la capitolul recomandari, daca vei avea nevoie de serviciile unui specialist in domeniul SEO, iti sugerez cu caldura si incredere sa apelezi la serviciile oferite de specialistii de pe site-ul www.danbradu.ro. E unul din cele mai bune site-uri din domeniul SEO, asa ca daca iti doresti sa fii profesionist, apeleaza la profesionisti!

In aceasta a doua jumatate a acestui articol vreau sa va vorbesc putin despre cum au incercat cei de la Google sa schimbe regulile jocului, prin introducerea diverselor update-uri, care au menirea de a afecta aceste metode de promovare a site-urilor. Update-ul despre care am ales sa vorbesc foarte pe scurt este Penguin.

Acest update a fost introdus in 2012, iar anul acesta cei de la Google au lansat si versiunea 2.0 a Penguin. Probabil va intrebati care este rostul acestor update-uri nu? Pai cei de la Google doresc ca prin intermediul lor sa ii forteze un pic pe specialistii seo sa schimbe metodele de promovare. In acelasi timp se doreste afectarea acelor site-uri care folosesc practicile black, white, grey hat, etc.

O prima functie a Penguin se refera la cuvintele cheie, cuvinte care sunt utilizate in exces de catre posesorii de site-uri, deoarece acestia cred ca utilizarea in exces a anumitor cuvinte cheie ii va ajuta! Nimic mai fals decat aceasta impresie!

O alta functie a acestui minunat update se refera la link building. Acesta este un proces preferat de majoritatea posesorilor de site-uri deoarece cu ajutorul lui, se obtine trafic de la alte site-uri precum si o expunere mai mare in motoarele de cautare. Foarte multi utilizatori de site-uri prefera sa construiasca acest link building automat, lucru care de la aparitia Penguin nu mai este tolerat.

digitalcomputer.ro

Pentru a evita acest impediment este recomandat sa existe intodeauna un raport intre numarul de link-uri si relevanta lor. Desi, nu exista un procent care sa asigure succesul, de obicei se foloseste un procent de 70% pentru numarul de link-uri de calitate, si 30% pentru link-urile cu rating mai mic.
Sper ca am reusit sa va fac un pic curiosi despre acest concept care asa cum ziceam, a devenit din ce in ce mai important in mediul online romanesc. Pentru mai multe detalii referitoare la servicii de optimizare SEO, accesati Danbradu.ro.

Seo solutions by Seoday


Articole asemanatoare:
1.Understanding negative SEO and how your rivals can use it against you
2.Now Updated: The Periodic Table Of SEO Success Factors
3.Traditional SEO copy: is it still feasible
4.The deep, dark secret of SEO
5.Pachete Optimizare Seo 2013

Be Sociable, Share!